Pārlauzts "draudziņš" un citas nedienas. Izplatītākās mīlēšanās laikā iegūtās traumas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Mīlēšanās ir milzīga romantisku attiecību daļa, taču arī šajā dzīves jomā dažkārt neiztikt bez sportistu cienīgām traumām. Neoficiāla statistika liecina, ka dažādus ievainojumus gultas prieku laikā ir guvuši līdz pat trešdaļai cilvēku. Par to, kas var notikt, kad lietas kļūst "pārāk karstas", vēsta portāls "Postimees".

Dažkārt mīlas liesma deg tik spoži, ka apžilbina mīlētājus un kaisles mirkļu vietā tiem nākas pāris stundas vai dienas pavadīt medicīnas profesionāļu uzraudzībā. Neoficiāla statistika liecina, ka dažādus ievainojumus mīlēšanās laikā guvuši līdz pat 33% pasaules iedzīvotāju. Traumpunktu darbiniekiem ir ne mazums amizantu stāstu par izmežģijumiem, zilumiem, plīsušām saitēm un pat lauztiem kauliem.

Mediķi atklāj, ka izplatītākā mīlas trauma ir dažāda veida nobrāzumi - bieži vien emocijas sit tik augstu vilni, ka mīlnieki līdz gultai nemaz netiek un kā visiem labi zināms - paklājs nav gluži maigākā virsma.

Tāpat sieviešu vidē izplatītas arī mikroplaisas - tās var veidoties, ja pāris ir pārāk aizrautīgs vai arī nodarbojas ar mīlas priekiem bez pietiekošas lubrikācijas. Šis apstāklis tāpat atbild uz kādu mužsenu jautājumu - jā, lielāks ne vienmēr ir labāks!

Traumas ārstējošie ārsti tāpat brīdina - esiet uzmanīgi, ja Jūsu partnerim vai partnerei ir breketes! Izrādās, ka šīs stomotoloģiskās ierīces mēdz samērā bieži izraisīt dažādus nepatīkamus pārdzīvojumus.

Speciālisti atklāj izplatītākās seksa traumas -

  • Muguras samežģījums
  • Samežģīta plauksta
  • Samežģīta potīte
  • Asinsizplūdumi uz dibena
  • Asinsizplūdumi uz kājām
  • Saskrāpētas rokas
  • Saskrāpēta mugura
  • Puni
  • Ekstremitāšu lūzumi

Viena no baisākajām traumām, kas var piemeklēt vīriešu dzimuma pārstāvjus, ir dzimumlocekļa lūzums - speciālisti atklāj, ka šāda trauma visbiežāk rodoties pozās, kurās partnere ir augšā.

» Jauns trends kāzu fotogrāfijas nozarē - laulību "orālās mīlas" bildes

"Mēs izlēmām pamēģināt "to" uz palodzes. Es nosēdināju viņu uz palodzes malas un sāku izģērbt. Viņa ar rokām atspiedās pret loga rāmi. Vienā mirklī mēs izdzirdējām plīstoša stikla skaņu un pēc sekundes visur lidoja stikla lauskas. Meitene izkrita pa logu, tiesa, no pirmā stāva. Sekas bija smagas - viņa izmežģīja kaklu un salauza potīti. Vairāk uz palodzēm es neko neiesāku," portālam atklājis kāds puisis.

Kāds cits vīrietis gan atminējies traumu, kas radusies, kad viņš ar savu pašreizējo sievu tikko kā sācis tikties. Viņš atklājis, ka "tajā laikā katrā tikšanās reizē gribējām pamēģināt ko jaunu. Liktenīgajā vakarā izlēmām mīlēties dušā. Viss bija lieliski līdz mirklim, kad viņa izkāpa no dušas un paslīdēja uz slapjajām flīzēm, kas nozīmēja, ka romantiskais vakars beidzās traumpunktā".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu