"Dalmācieša iedegums". Vizāžiste dalās ar savu skaistumkopšanas "murgu"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Elēna Braisa.
Elēna Braisa. Foto: facebook.com/uniladmag

Nevienam nav noslēpums, ka rudens drēgnums ādai nepiedod īpaši pievilcīgu toni. Tā šķitis arī 18 gadus vecajai Ellēnai Braisai no Anglijas, kuras lēmums izmēģināt paštonējošos līdzekļus beidzies ar diezgan dramatiskiem rezultātiem, vēsta portāls "WMJ".

Ellēna Braisa, kura dzīvo Lielbritānijā, pati strādā par skaistumkopšanas speciālisti un parasti "mākslīgo iedegumu" veikusi pie citiem profesionāļiem, taču šajā reizē viņa vēlējusies mazliet ietaupīt un pamēģināt, kādu efektu ir iespējams panākt mājas apstākļos.

Meitene uzklājusi līdzekli uz visa ķermeņa, taču, tiklīdz sācies paštonējošais efekts, sieviete par savu lēmumu ātri vien nožēlojusi - līdzeklis esot atsevišķi izcēlis poras, veidojis lielus pleķus un piešķīris jaunietes sejai iepriekš nebijušu "akcentu" - brūnas krāsas pleķi tieši virs virslūpas.

Situāciju nav spējuši glābt ne skrubji, ne pīlinga operācijas - meitenei visnotaļ neparasto izskatu nācies slēpt zem biezas kosmētikas kārtas divas nedēļas.

» "Pasaulē skaistākā meitene" izaugusi. Ko viņa dara tagad?

"Viss ko vēlējos - pirms došanās ballēties mazliet uzlabot savu garastāvokli, piešķirot savai ādai siltāku toni," internetā paziņojusi Braisa. Viņa piemetinājusi, ka nu sākusi krietni vairāk novērtēt savu dabīgo ādas toni un vairs netaisās aizrauties ar paštonējošo līdzekļu izmantošanu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu