Olgai Rajeckai, Samantai Tīnai un Kašeram pašmāju šovā gandrīz pasniegtas "bīstamas" brokastis (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

360TV un youtube kanāla “Brīvdienas TV” šova “Četri uz koferiem” jaunākā sērija, kas TV ekrānos bija skatāma sestdienas vakarā, skatītājiem sarūpējusi patiešām neaizmirstamus mirkļus. Ielu vingrotāju grupas  "Street Wariors" un šova "Gribi kļūt slavens?" uzvarētājs Gatis Konrāds, kuram saskaņā ar šova noteikumiem jāiejūtas gida lomā un jāplāno izklaides kolēģiem, nolēma savus nesen sastaptos ceļabiedrus - Kašeru, Samantu Tīnu un Olgu Rajecku – vest Spānijas iepazīšanas tūrē uz... Madrides lielveikalu.

To, ka dienā viss nenotika gluži kā cerēts, vērīgākie šova skatītāji nojautīs, jau pašā sērijas sākumā, jo Gatis, servējot ceļabiedriem brokastis, olas cepa nevis eļļā, bet gan etiķī. Par šo kļūdu Gatim nebija ne jausmas un jaunais vīrietis, stāvot pie plīts, bija patiesā neizpratnē, kas tā par tik dīvainu eļļu, kurā ola nevis cepas, bet gan dūmo? “Es protu olu uzcept! Vienkārši tā indukcijas plīts un mistiskā eļļa. Vienkārši kolosāli!’ šķendējās Gatis.

Tiesa, pēc sestās olas izcepšanas, Gatim tomēr radās aizdomas, ka gluži eļļa tā vis nav. Bet skaidrību notiekošajā ieviesa Olga Rajecka, kura nepārprotami norādīja -  olas tik tiešām tiekot ceptas etiķī. 

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu