Pašmāju blogere, kas publiskoja kailbildes ar Latvijas karogu, tagad pozē ar aizliegto Putina kreklu (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Latvijas neatkarības proklamēšanas 101. gadadienas priekšvakarā populārā rīdziniece un blogere Yana Bruk publiskoja foto, kurā pavisam kaila pozē ar Latvijas karogu. Tomēr tagad jau atkal sieviete izraisījusi visnotaļ negatīvas emocijas, pozējot ar kreklu, kuram virsū ir Krievijas prezidenta Vladimira Putina seja. 

21. novembrī "Arēnā Rīga" koncertu sniedza krievu reperis Timati. Pirms koncerta krievu zvaigzne viesojās savā veikalā "Black star wear", kuru apmeklēja arī viņa fani.

Viena no viņām bija Yana Bruk, kura pēc tikšanās ar reperi viņa koncertā pozēja ar kreklu no Timati apģēru kolekcijas, kuram virsū uzdrukāta Putina seja. 

Foto: https://www.instagram.com/yanaabruk/?hl=ru

"Tagad mani nogalinās?" pie foto, kurā viņa pozē Latvijā asi nosodītajā kreklā, rakstīja blogere.

Kā viņa paskaidroja portāla "TVNET" krievu versijai, krekls bijis dāvana no paša repera.

Kadri publiskajā vidē izpelnījās visai negatīvas reakcijas, daudziem cilvēkiem norādot, ka ir iemesls tam, kādēļ tie ir izņemti no Latvijas veikala sortimenta

Pati modele gan "TVNET" vairākkārt norādīja, ka viņas rīcībai nav bijis nekāds politisks zemteksts. Viņu uz veikalu uzaicinājusi skandalozā repera veikala PR komanda.

Foto: https://www.instagram.com/yanaabruk/?hl=ru

"Forši, ka Timati ieradās pats. Es sapratu, ka viņš atveda līdzi dažus T-kreklus. Viņš zināja par veikala problēmām un ieradās atbalstīt darbiniekus," skaidroja Jana.

Viņa piebilda, ka ir sajūsmā par šo apģērba zīmolu. "Man vēl uzdāvināja cepuri un šortus. Ir forši saņemt dāvanas no Timati."

Bruka uzsvēra, ka neko nezina par iekšlietu ministra Sanda Ģirģena iepriekšējiem paziņojumiem par Timati, bet uzvilkusi T-kreklu, jo tas piestāvējis biksēm.

"Krekls vienkārši labi gāja kopā pie lateksa bisēm. Forši taču. Man bija tāds rozā krekls, bet tagad ir melns. Izskatās labi," skaidroja Bruk.

Bruk piebilda, ka viņas izteikumi par nogalināšanu bijis joks, un nesaprot, kādēļ ap šādu viņas izgājienu sacelts tāds troksnis.

Kā vēstīts, šī gada septembrī Timati vārds izskanēja medijos saistībā ar to, ka tirdzniecības centra "Alfa" veikalā "Black star wear" no sortimenta tika lūgts izņemt apģērbu kolekciju ar Krievijas prezidenta Vldimira Putina seju, Krievijas karogu apdarē un Krievijas armijnieku tematiku. Veikalā liela daļa nopērkamo drēbju ir krievu repera Timati apģērbu līnija.

Savukārt Valsts drošības dienests (VDD) apģērbu kolekcijā ar Kremļa tematiku tirgošanā saskatīja Krievijas centienus propagandēt tās ģeopolitisko kursu, tāpēc veica šī gadījuma izvērtēšanu.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu