Ļaudis sašutuši par repera Timati jaunā Rīgas veikala sortimentu (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

5. septembrī durvis vēra populārā Krievijas repera Timati zīmola "Black Star Wear" pirmais veikals Rīgā. Pēc tā atklāšanas ļaudis jau ir paspējuši izteikt savu sašutumu par veikala preču klāstu. 

Iepriekš tika vēstīts, ka veikala sortimentā būs pieejami street-wear formāta sporta apģērbi aktīvam dzīvesveidam, dažādi sportiska stila apģērbi pieaugušiem un bērniem, kā arī apģērbu komplekti, kuri piemēroti vecākiem ar bērniem, un, protams, dažādi aksesuāri.

Tomēr, kā novēroja veikala pircēji, tajā uzraksti uz precēm ir visai propagandiski. Vairāki cilvēki jau ir paspējuši publiskot daudzas fotogrāfijas, kuras nodēvējuši par "nedēļas vilšanos".

Kāda sieviete publiskoja vairākus kadrus, kuros redzams, ka, piemēram, uz cenu zīmēm pirmā frāze rakstīta krievu, un tikai pēc tam latviešu valodā. Tāpat veikalā nopērkami dažādi apģērbi ar Krievijas armijas simboliku un uzrakstiem "Krievija", kā arī "Maskava". 

Nedēļas vilšanās - jaunā Alfa! Nopietni?#alfa

Posted by Linda Rumka on Piektdiena, 2019. gada 6. septembris

"Varbūt arī kāds varētu sākt tirgot t-kreklus ar trešā reiha simboliku? Iespējams tā varētu nopelnīt vēl vairāk!" sašutis bija kāds veikala apmeklētājs, publiskojot fotogrāfijas no veikala. Tajās redzams arī krekls ar Krievijas prezidenta Vladimira Putina seju.  

Varbūt arī kāds varētu sākt tirgot t-kreklus ar trešā reiha simboliku? Iespējams tā varētu nopelnīt vēl vairāk! Vai tad nav skaidrā saprāta ko laist iekšā savās telpās??

Posted by Kārlis Roķis on Piektdiena, 2019. gada 6. septembris

Publiskotās fotogrāfijas sociālajos tīklos sacēlušas pamatīgu vētru - cilvēki metušies izteikt sašutumu par "Kremļa propagandu", izmantojot Timati zīmolu, savukārt citi nesaprata ažiotāžu, jo Latvijā esot ne mazums kreklu arī ar citu valstu karogiem uz apģērbiem. 

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu