"Rīgas centrāltirgus" lietā apcietinātas trīs personas (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ieva Leiniša/LETA

Sestdien, 23. novembrī, Latgales priekšpilsētas tiesa ir piemērojusi apcietinājumu trīs "Rīgas centrāltirgus" lietā iesaistītajiem personāžiem, ziņo raidījums LTV "Panorāma". 

Pēc ceturtdien veiktās kratīšanas "Rīgas centrāltirgus" administratīvajās telpās, Valsts policija lūdza piemērot drošības līdzekli apcietinājumu trīs personām, kuras tur aizdomās par cigarešu kontrabandu. 

Šodien Latgales priekšpilsētas tiesa piemēroja apcietinājumu šīm personām. Valsts policija (VP) pagaidām neatklāj, kas ir šīs personas, bet no neoficiāliem avotiem zināms, ka viens no aizturētajiem ir "Rīgas centrāltirgus" apsargs. 

Portāls "Apollo" jau vēstīja, ka ceturtdien, 21. novembrī, VP Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicija pārvalde veica procesuālās darbības "Rīgas centrāltirgū", kas saistītas ar akcizēto preču nelikumīgu apriti. Kopumā veiktas vairāk nekā 80 kratīšanas un arī aizturētas vairākas personas. Izmeklēšanas interesēs plašākus komentārus likumsargi nesniedz.

Tikmēr Latvijas Televīzija (LTV) vēsta, ka kratīšana notikusi arī pie "Rīgas centrāltirgus" Iekšējās drošības daļas vadītāja Maksima Danovska, kurš pirms nedēļas uz īsu brīdi tika iecelts uzņēmuma valdē. 

Rīgas domē aģentūru LETA informēja, ka uzņēmuma vadībai nav piemēroti nekādi drošības līdzekļi, tā sadarbojas ar tiesībsargājošajām institūcijām un sniedz visu nepieciešamo informāciju. 

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu