"Monstrs, kurš prot manipulēt." Vēsturnieka-uzšķērdēja Sokolova bijusī partnere atklāj savu stāstu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Oļegs Sokolovs.
Oļegs Sokolovs. Foto: OLGA MALTSEVA/AFP/Scanpix

Sieviete, kura 2008. gadā policijai ziņoja par to, ka viņas dzīvesbiedrs, bēdīgi slavenais "Napoleons" Oļegs Sokolovs, viņu ir piekāvis un draudējis izkropļot, izdevumam "Fontanka" atklājusi, kāda ir bijusi kopdzīve ar topošo slepkavu.

Sieviete ar Sokolovu esot iepazinusies 2004. gadā, kad vēl bijusi studente. Pēc kāda laika starp universitātes pasniedzēju un audzēkni radušās romantiskas jūtas, taču viņu attiecības beigušās pēc tam, kad vīrietis kļuvis vardarbīgs un sācis viņai draudēt, turklāt atklājušās vairākas šokējošas detaļas par vīrieša dzīvi. Sieviete atklāj, ka pārtraukt šīs attiecības nav bijis viegli. Pēc šķiršanās nav palicis īpaši vieglāk, jo sieviete esot bijusi spiesta slēpties no bijušā partnera.

"Man par to pastāstīja viņa draugi. Visi bija pārliecināti, ka es visu jau zinu. Bijām kādā rekonstrukcijā, kad viena no mūsu kopīgajām paziņām pieminēja, ka Sokolova sieva un bērni dzīvo Sanktpēterburgā. Biju šokā. Viņš man teica, ka beidzot ir atradis savu sapņu sievieti un drīzumā grasās mani bildināt," izdevumam atklājusi sieviete.

» "Viņā varēja iemīlēties no pirmā skatiena..." Slavena krievu aktrise pastāsta par sakaru ar vēsturnieku-uzšķērdēju

Viņa stāstījusi, ka "viņš varēja būt ļoti galants un rūpīgs, turklāt ar viņu vienmēr bija interesanti. Viņš mani posa kā tādu lelli un izrādīja cilvēkiem". Sokolova bijusī dzīvesbiedre arī atklājusi, ka viņš visām savām mīļākajām, kā arī sievai, ir pircis viena veida smaržas. Vīrietis esot piespiedis tās lietot arī viņu.

Sokolova bijusī partnere stāsta, ka viņš sievietes savā dzīvē uzskatījis par skaistu aksesuāru. 

"Neviena no viņa sievietēm tā arī neuzrakstīja disertāciju un nekļuva par vēsturnieci," norādījusi viņa.

"Viņš pilnībā iznīcināja manu psihoemocionālo stāvokli. Tas bija neprāts! Viņš māk izdarīt spiedienu, turklāt dara to ļoti meistarīgi. Mūsu attiecību beigās attapos bez draugiem un bez kontakta ar tuviniekiem - biju praktiski izolēta no pasaules," stāstījusi Sokolova bijusī studente un partnere.

Sieviete uzskata, ka vēsturnieks viņu nav nogalinājis tikai tādēļ, ka bijis precējies un viņa ģimenē nesen bija dzimis bērns.

Sieviete atklāj, ka Sokolovam jau tad bijušas smagas problēmas ar alkoholu. Naktī, kad viņa izlēmusi šķirties, Sokolovs viņu piesējis pie krēsla, smagi piekāvis un tad pie sejas tuvinājis nokaitētu gludekli.

Neskatoties uz spriedzes pilnajiem apstākļiem, Sokolova partnerei tomēr ir izdevies aizbēgt. Viņa vērsusies policijā, taču tur ar viņas lietu, pēc sievietes domām, neviens nav vēlējies nodarboties.

Sokolovs vēl kādu laiku pēc notikušā sievietei esot sekojis un ir viņu pat pārliecinājis atgriezties attiecībās, kas ilgušas vēl gadu.

» Aizstāvja versija - kāpēc profesors-"miesnieks" sacirta gabalos savu studenti

"Viņš ir monstrs, kurš prot manipulēt," teikusi sieviete.

Attiecībām punktu esot pielicis tas, ka Sokolovs kāda strīda laikā esot viņai vēsi paziņojis, ka nogalinās viņu. Ar to esot pieticis, lai sieviete bēgtu un vairs neatskatītos.

Sieviete izdevumā paudusi nožēlu, ka nav spējusi brīdināt nogalināto Anastasiju Ješčenko - viņai esot bijis pārāk bail tuvoties Sokolovam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu