Māra Zālīte skarbi kritizē "Spēlmaņu nakts" ceremoniju (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Kaspars Meinerts/TVNET

Sestdien, 23. novembrī, risinājās "Spēlmaņu nakts", pulcējot teātra cienītājus ne tikai pasākuma norises vieta - Dailes teātrī - bet arī pie TV ekrāniem. Šā gada ceremonija izpelnījusies visai asu kritiku ne tikai no "dīvānu ekspertu" puses, bet arī no dzejnieces un dramaturģes Māras Zālītes. 

Māra Zālīte vietnē "Facebok" pie režisora Viestura Meikšāna ieraksta par redzēto izteikusies šādi: "Neprofesionāli paviršs, provinciāli polipofigistisks pasākums. Milzīgi ētera laika zaudējumi ar tukšu drebelēšanos, stostīšanos (lai piedod, Ivars, jo vispār viņš ir labs aktieris), un “parka” neveiklo trilleri. Visbēdīgāk , ka pašiem rīkotājiem, kas pūta un dega, viss liekas kārtībā." 

Esam apkopojuši arī spilgtākās "Twitter" pērles. 

Atgādinām, ka "Spēlmaņu naktī" triumfu piedzīvoja Elmāra Seņkova izrāde "Pūt, vējiņi!", kas saņēma "Grand Prix" balvu, tāpat režisors plūca uzvaras laurus kategorijā "Gada režisors". 

Latvijas teātra dzīves centrālais notikums noritēja Dailes teātra dibinātāja un inscenētāja Eduarda Smiļģa dzimšanas dienā. "Spēlmaņu nakts" norisinājās jau 26. reizi un tās laikā pasniedza balvas 17 kategorijās.

Savukārt "Spēlmaņu nakts" ceremoniju Dailes teātrī veidoja režisore Marija Bērziņa, scenārija autors Artūrs Dīcis, scenogrāfs Mārtiņš Vilkārsis, gaismu mākslinieks Oskars Pauliņš, video mākslinieks Artis Dzērve un producente Asnate Siliņa.

Foto: viesu stils, ierodoties uz ikgadējo Latvijas gada balvu teātrī "Spēlmaņu nakts"

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu