"Amoralles" radītāja Inese Ozola atklāti par šķiršanos no miljonāra Gundara Ozola (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Amoralle" zīmola radītāja Inese Ozola piedalās nacionālā kino festivāla "Lielais Kristaps" balvu pasniegšanas ceremonijā kinoteātrī "Splendid Palace".
"Amoralle" zīmola radītāja Inese Ozola piedalās nacionālā kino festivāla "Lielais Kristaps" balvu pasniegšanas ceremonijā kinoteātrī "Splendid Palace". Foto: Paula Čurkste/LETA

Šā gada sākumā tapa zināms, ka pēc sešiem laulībā pavadītiem gadiem šķiras zīmola "Amoralle" vadītāja Inese Ozola un viesnīcas "Dome Hotel" īpašnieks Gundars Ozols. Nu Inese intervijā izdevumam "Santa" atklāj, kāpēc šāds lēmums ticis pieņemts. 

"Šķiršanās ir zaudējums, kas paredz arī to, ka tu pati iekšēji mazliet nomirsti. Nenoliedzami, tas bija brīnišķīgs laiks manā dzīvē, taču šis posms ir beidzies. Tik savādi ir to konstatēt, jo attiecību sākumā mēs nekad nedomājam, ka tās varētu kaut kad beigties," savā pirmajā intervijā pēc laulības izjukšanas atklāj Inese.

Uz jautājumu, kāpēc izjuka abu attiecības, Inesei vienas atbildes nav. "Uz šo jautājumu nevar tik vienkārši atbildēt. Varbūt tikai savas dzīves nogalē sapratīšu, kas patiesībā notika. (..) Tas bija mūsu abu lēmums," "Santai" stāsta Ozola.

Inese piebilst, ka viņai ar Gundaru joprojām ir "brīnišķīgas, inteliģentas attiecības." "Mēs vienmēr būsim vecāki mūsu meitai, un ļoti svarīgi, lai starp mums ir sapratne un laba komunikācija," tā Ozola.

Kā zināms, Inese un Gundars pēc divu gadu kopā būšanas mija gredzenus 2012. gada izskaņā. Viņiem ir kopīga meita Eva. Inesei no iepriekšējām attiecībām ir meita Džūlija un dēls Otto, bet Gundars ir tēvs meitai Nadīnai.

Foto: "Rīgas modes nedēļas" ceturtā diena: zīmola "Amoralle" modes skate

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu