Kalniņš palīdz "Jokerit" izcīnīt uzvaru Helsinkos; Indrašim punkts Maskavā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Jānis Kalniņš
Jānis Kalniņš Foto: Paula Čurkste/LETA

Latviešu vārtsargs Jānis Kalniņš otrdien palīdzēja Somijas klubam Helsinku "Jokerit" izcīnīt uzvaru Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē.

"Jokerit" savā laukumā ar rezultātu 4:1 (1:0, 1:1, 2:0) pārspēja Habarovskas "Amur" komandu, izcīnot trešo uzvaru pēdējās četrās spēlēs, kurās ar kalniņu vārtos izdevies tikt pie septiņiem no astoņiem iespējamajiem punktiem.

Otrdien uzvarētājiem divus vārtus guva Miko Lehtonens.

Kalniņam šajā duelī nebija daudz darba, viņam atvairot 12 no 13 pretinieku mestajām ripām. Tikmēr mājinieki pa "Amur" vārtiem meta 36 reizes.

Tikmēr Miks Indrašis un Maskavas "Dinamo" savā laukumā ar rezultātu 4:1 (1:0, 2:1, 1:0) guva virsroku pār Jaroslavļas "Lokomotiv".

Indrašis pusotru minūti pirms pamatlaika beigām asistēja Maksimam Afinogenovam, kurš ar savu otro precīzo metienu mačā raidīja ripu tukšos vārtos.

Latviešu uzbrucējs šajā duelī uz ledus pavadīja 15 minūtes un 54 sekundes, kuru laikā vienu reizi meta pa vārtiem un uzvarēja 14 no 20 iemetieniem. Viņš šajā sezonā 25 spēlēs guvis četrus vārtus un veicis astoņas rezultatīvas piespēles.

Indraša pārstāvētā komanda ar 41 punktu 32 spēlēs Rietumu konferencē ieņem trešo vietu, bet Kalniņš ar kolēģiem iekrājuši 37 punktus 30 cīņās, kas dod septīto pozīciju.

Šosezon KHL čempionātā piedalās 24 komandas - pa 12 Rietumu un Austrumu zonā.   

Regulārajā čempionātā katra komanda tāpat kā iepriekšējā sezonā aizvadīs pa 62 spēlēm, pēc kurām pa astoņiem labākajiem klubiem iekļūs Gagarina kausa izcīņā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu