"Nets" bez Kuruca izcīna uzvaru NBA spēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Spensers Dinvidijs
Spensers Dinvidijs Foto: Reuters/ScanPix

Rodiona Kuruca pārstāvētā Bruklinas "Nets" komanda piektdien bez latvieša pieteikumā svinēja uzvaru Nacionālās basketbola līgas (NBA) regulārā čempionāta spēlē.

"Nets" savā laukumā ar rezultātu 112:107 (31:24, 27:31, 29:26, 25:26) uzvarēja Bostonas "Celtics", izcīnot sesto uzvaru pēdējās astoņās spēlēs un revanšējoties par trešdien piedzīvoto zaudējumu.

Kurucs ceturtdien jau otro reizi nedēļas laikā no kluba "Nets" tika nosūtīts uz attīstības jeb G līgas vienību Longailendas "Nets".

Bruklinas komandā ar jaunu karjeras rekordu, 32 punktiem, atzīmējās Spensers Dinvidijs, kurš veica arī 11 rezultatīvas piespēles.

Vēl uzvarētājiem 14 punkti un 11 atlēkušās bumbas bija Džeretam Elenam, bet bijušais bostonietis Kairijs Ērvings traumas dēļ nespēlēja.

"Celtics" vienībā ar 26 punktiem atzīmējās Džeisons Teitams.

"Nets" ar desmit uzvarām 19 spēlēs ieņem septīto vietu Rietumu konferencē, bet "Celtics" ar 13 panākumiem 18 cīņās ir trešā.

Kurucs šajā sezonā laukumā bijis desmit NBA cīņās, kurās vidēji nospēlējis 9,9 minūtes, guvis 2,3 punktus un izcīnījis 2,2 atlēkušās bumbas.

Latvietis pēdējās četrās spēlēs ne reizi laukumā nav pavadījis vairāk par deviņām minūtēm.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu