Krievijas mediji baumo par Annas Sedokovas grūtniecību (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Populārā Krievijas dziedātāja Anna Sedokova un latviešu basketbolists Jānis Timma šobrīd ir kļuvis par vienu no ievērojamākajiem šovbiznesa pāriem. Nu Krievijas žurnālistiem ir radušās aizdomas, ka mūziķe ir stāvoklī.

Savā “Instagram” profilā Sedokova regulāri dalās ar romantiskiem stāstiem un fotogrāfijām ar Jāni Timmu.

Nesenā intervijā Sedokova atzina, ka viņai vienmēr ir bijis svarīgi apprecēties un veidot ģimeni. Trešajā reizē, kad viņa bija stāvoklī ar dēlu Hektoru, viņa atteica bildinājumu bērna tēvam, taču divas iepriekšējās laulības noslēgtas tieši grūtniecības laikā. Šādas sakritības likušas domāt, ka dziedātājas ceturtā grūtniecība vairs nav tālu.

Baumas tikai uzkarsēja dziedātājas tērps, kurā viņa izvēlējusies uzstāties Jaungada koncertā. Jāatzīmē, ka pasākumā viņa ieradās kopā ar Timmu. Koncertam Sedokova bija izvēlējusies melnu topu un īsus, cieši pieguļošus svārkus, kuros nevarēja nepamanīt viņas apaļīgo vēderiņu. Pēc foto daudzi komentāros metas izteikt versiju, ka sieviete ir stāvoklī.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Starville (@starvillerussia) on

“Vai nu Anna ir labi paēdusi, vai arī šī ir ceturtā grūtniecība,” rakstīja kāds komentētājs.

Tāpat sociālajos tīkos klejo fotogrāfijas no viņas uzstāšanās kādā naktsklubā, kurā arī redzams viņas vēders.

Foto: Ekrānuzņēmums no video

Nedz Timma, nedz Sedokova šīs baumas nav komentējuši, turklāt mūziķe šobrīd ar savu meitu Moniku atrodas ASV, kur devusies snovot.

Kā zināms, šobrīd Anna Sedokova un Jānis Timma ir viens no apspriestākajiem pāriem gan Krievijas, gan pašmāju presē. Par pāra romānu klīst runas jau pusgadu, tomēr abi savas attiecības apstiprināja vien šā gada oktobrī. 

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu