Video ⟩ Magone konfliktē ar māti par "Saimniekšova" Venti Vītolu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pavisam drīz tuvojas brīdis, kad populārā šovu zvaigzne un dzejniece Magone Šutoviene teiks ardievas Kurzemei un kopā ar ģimeni pārcelsies uz savu jauniegādāto mājokli Gulbenes pusē. Pirms aizbraukšanas, STV Pirmā! realitātes šova “Slavenības. Bez filtra” jaunākajā sērijā Magone būs devusies atvadīties no mammas.

Tomēr abu satikšanās izvērtīsies pavisam citāda kā Magone cerējusi – māte pat atvadu brīdī neslēps rūgtumu un uz meitas vīra pusi raidīs nepatīkamus apvainojumus, kamēr Magones bijušo partneri Venti Vītolu steigs aizstāvēt un slavēt.

“Taisni Vītols taisnību stāsta! Un kā tad tas tavs Žanis uzvedas?” jautās mamma. Piebilstot, ka viņasprāt Žanis neesot visai gudrs un to vien darot, kā nēsājot apkārt dēlu un nemaz nestrādājot. Tāpat māte steigs pārmest Magonei, ka viņai par meitas grūtniecību nākas uzzināt no citiem, nevis no viņas pašas un izteiks pārdomas, ka bērniņa gaidīšanas laikā jau nu vajadzētu piekopt mierīgāku dzīvesveidu. Kā noritēs Magones pārvākšanās? Un vai jaunā mājvietā viss izdosies kā iecerēts? Uzzināsiet jau drīzumā STV Pirmā! realitātes šovā “Slavenības. Bez filtra.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu