Skulme atbild uz daudzu uzdoto jautājumu par viņas gulēšanu ar kosmētiku (19)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Skandalozais mūziķis Andris Kivičs un viņa mīļotā sieviete, sabiedrības dāma Liene Skulme ir viens no apspriestākajiem šovbiznesa pāriem. Tā kā abi regulāri publisko niansētas savas privātās dzīves detaļas, arī cilvēkiem rodas dažādi jautājumi. Šoreiz atbildi uz vienu no tiem sniegusi Skulme.

Kivičs un Skulme ik pa laikam mēdz dalīties ar kadriem no gultas, kuros parāda, kā abi ir tikko pamodušies vai dodas gulēt. Tajos bieži nevar nepamanīt arī grimu, kas uzklāts Lienes sejai. Šāds skats regulāri pie pārīša kopīgajām fotogrāfijām raisa jautājumu vētru. 

"Kā amerikāņu filmās - sievietes guļ ar meikapu...", "Liene ar kosmētiku iet gulēt?", "Lienīte, ar grimu?", "Kāpēc Liene guļ uzkrāsojusies?", "Liene pat guļ uzkrāsojusies?" - ir daži no komentāriem, kas lasāmi pie pāra gultas kadriem. 

Pēdējā laikā Liene savā "Instagram" profilā atbild uz dažādiem cilvēku jautājumiem par viņas izskatu un skaistumkopšanu. Viens no tiem bija arī biežais jautājums par grimu: "Sveika. Vai gulēt ejot tīri nost kosmētiku?" 

Nu Skulme atzina, ka patiešām mēdz aizmigt arī ar kosmētikas kārtu uz sejas: "Cenšos, bet ne vienmēr izdodas. Es gan tik kategoriska neesmu. Sekoju savām sajūtām un attiecīgi rīkojos. Ja nesanāk noņemt kosmētiku nespēka dēļ, pārāk nepārdzīvoju." 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Liene Skulme ? (@lieneskulme) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kivicsskulme (@kivicsskulme) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kivicsskulme (@kivicsskulme) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kivicsskulme (@kivicsskulme) on

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu