Kas būs labākā Ziemassvētku dāvana katras Zodiaka zīmes pārstāvjiem?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Straujiem soļiem tuvojas Ziemassvētku laiks un līdz ar to īpaši aktuāls kļūst jautājums par to, kā šajos svētkos iepriecināt savus tuviniekus un mīļos. Astrologi ir pārliecināti, ka zināmu palīdzību šajā jautājumā spēj sniegt dāvanas saņēmēja Zodiaka zīme, vēsta portāls "Postimees".

Auns

Ugunīgajiem un mērķtiecīgajiem Auna zīmes pārstāvjiem ļoti patīk pārdomātas dāvanas, tādēļ viņiem noteikti nevajadzētu dāvināt lielveikalā iegādātu dušas želejas komplektu. Jāizvēlas praktiska un neparasta dāvana, kas zem šī zvaigznāja dzimušajam varētu palīdzēt sasniegt savus mērķus - neslikta dāvana būtu kāda psiholoģijas grāmata, sporta kluba abonoments vai prātu attīstoša spēle.

Vērsis

Saimnieciskie Vērša zīmes pārstāvji vienmēr pārsteidz ar savu produktivitāti un centību - viņiem lieti noderēs kāda viedierīce, kas var uzlabot viņu saspringto ikdienu. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji mīl naudu un visu skaisto, tādēļ neslikta doma ir dāvināt modīgu maku vai smalkus apavus. 

Dvīņi

Šie komunikablie un harizmātiskie gaisa elementa pārstāvji dievina dažādas ballītes un sociālus pasākumus, tādēļ viņus var iepriecināt ar dažādu svinībām nepieciešamu lietu dāvināšanu. Astrologi min, ka laba dāvana varētu būt smalks šampanieša vai vīna glāžu komplekts ar pudeli dzirkstošā.

Vēzis

Astrologi vēsta, ka noslēpumainie un ģimeniskie Vēža zīmes pārstāvji ir vai apsēsti ar dažādām drošības tehnoloģijām, tādēļ viņus šogad varētu iepriecināt ar kādu spēli, kura ir saistīta ar dažādiem šifriem vai arī pavisam īstu seifu.

Lauva

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji mīl būt uzmanības centrā un viņiem tas lieliski piestāv - reti kurš ir apveltīts ar tik magnētisku harismu kā Lauvas zīmes pārstāvji. Viņiem ir ļoti svarīgi justies mīlētiem un novērtētiem, tādēļ astrologi iesaka atvērt plašāk maciņu un uzdāvināt kādas slavenas firmas aksesuārus. Zem šī zvaigznāja dzimušie tāpat arī ir lieli piedzīvojumu mīlētāji, tādēļ viņus ļoti iepriecinās kāds ceļojums vai biļetes uz viņu mīļākās grupas koncertu.

Jaunava

Šīs zemes elementa pārstāvju galvenās rakstura īpašības ir tiekšanās pēc pilnības un pragmatiska pieeja jebkuram jautājumam. Ko gan dāvināt Zodiaka lielākajam racionālistam? Astrologi apgalvo, ka Jaunavām patīk viss, kas ir saistīts ar izglītību - laba dāvana būs kādas svešvalodas kursu apmeklējums vai interesanta populārzinātniska grāmata.

Svari

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem ir izsmalcināta gaume, taču, lai nekļūdītos dāvanas izvēlē, dāvinātājam vajadzētu mazliet papētīt sava tuvinieka mīļākās lietas. Šie cilvēki visbiežāk mīl dažādus augstas kvalitātes aksesuārus, aromātiskas lietas, interjera elementus vai romantiskus ceļojumus.

Skorpions

Noslēpumainie un kaislīgie Skorpiona zīmes pārstāvji reti kad cenšas nonākt uzmanības centrā, taču reti kurš spēj viņus neievērot. Šie ūdens stihijas pārstāvji mīl komfortu un mieru, tādēļ viņiem lieti noderēs kādas lietas guļamistabai - silti pledi vai liela dūnu sega. Skorpionus var iepriecināt arī ar juvelierizstrādājumiem, jo īpaši tādiem, kuros ir iestrādāts viņu veiksmes akmens - opāls.

Strēlnieks

Avantūristiskie un piedzīvojumus mīlošie Strēlnieki vienmēr vēlas būt kustībā - tieši tādēļ astrologi par labāko dāvanu šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem uzskata sporta zāles abonamentu vai arī biļetes uz kādu aizraujošu galamērķi. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem var droši jautāt, kādus piedzīvojumus viņi ir ieplānojuši nākamajam gadam - pavisam iespējams, ka var izvēlēties kādu dāvanu, kas var papildināt viņu aktivitātes.

Mežāzis

Ambiciozie un mērķtiecīgie Mežāži ļoti spēj novērtēt tradīcijas - šī iemesla dēļ šie zemes elementa pārstāvji pat ļoti novērtēs kādu antikvāru vērtību. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem tāpat ir lieliska humora izjūta, tādēļ vietā būs arī biļetes uz kāda komiķa uzstāšanos.

Ūdensvīrs

Astrologi apgalvo, ka Ūdensvīra zīmē dzimušie ir īpaši futūristi - viņus interesē viss jaunais, neatklātais un neizpētītais. Tieši šī iemeslu dēļ Ūdensvīra zīmē dzimušos noteikti var iepriecināt ar kādu jaunāko tehnoloģiju brīnumu. Tam nav jābūt kaut kam ļoti dārgam - šie cilvēki vienlīdz priecāsies gan par datorspēli, gan virtuālās realitātes brillēm.

Zivis

Ko gan uzdāvināt sapņainajiem un romantiskajiem Zivs zīmes pārstāvjiem? Astrologi iesaka izvēlēties kādu dāvanu, kas spēs rosināt šo cilvēku iztēli - laba izvēle ir kāds dzejas krājums vai aizraujošs romāns. Zem šī zvaigznāja dzimušie tāpat ļoti priecāsies par dažādām skaistumkopšanas lietām - mīkstu halātu, aromātiskajām eļļām vai kādu smalku krēmu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu