Laima Vaikule apvainojusies uz Kremļa pils auditoriju (15)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ieskats koncertā "Laima Vaikule&Freedom Ballet"
Ieskats koncertā "Laima Vaikule&Freedom Ballet" Foto: Mārtiņš Otto, TVNET

Latviešu dziedātāja Laima Vaikule neslēpa neapmierinājumu ar aplausiem, kuri viņu pavadījuši balvu pasniegšanas ceremonijā "Zelta gramofons".

Vaikulle Kremļa pilī tika apbalvota ar prestižo “Zelta gramofonu” par ieguldījumu Krievijas mūzikas vēsturē. Tomēr, uzkāpjot uz skatuves, māksliniece pauda neapmierinātību.

"Kaut kā ne visai labi jūs man šodien aplaudējāt. It kā man tagad pasniegs kaut ko pašu-pašu-pašu labāko, bet aplausi tikai tā, starp citu, it kā būtu man pelnutrauku pasnieguši," paziņoja māksliniece.

Pēc tam publika zālē Vaikulei uzgavilēja daudz sirsnīgāk un skaļāk.

"Paldies, esmu ļoti priecīga. Visu savu mūžu esmu pelnījusi naudu, un man nebija laika atnākt uz "Gramofonu" pēc balvām, taču tagad šis laiks ir pienācis. Paldies, ka neesat mani aizmirsuši!" teica māksliniece un piebilda, ka nezina, par ko pateikties, jo balvu viņa pelnījusi.

"Ziniet, es visu esmu pelnījusi, gan "Gramofonu", gan visu. Es principā esmu pelnījusi, pat nezinu, par ko teikt paldies," piebilda māksliniece.

Pirms izpildīja savu jaunāko dziesmu, Laima publiku brīdināja: "Paskatīšos uz jūsu reakciju, un ja uzņemsiet mani vēl sliktāk, tad pat vairs nezinu, ar ko nodarbošos."

Pēc ceremonijas izdevums "Privātā Dzīve" sazinājās ar dziedātājas menedžeri un dzīvesbiedru Andreju Latkovski, lai uzzinātu, kāpēc dziedātāja bija tik pikta. "Krievu publika viņu sagaidīja labi, viss ir kārtībā! Laima ir apmierināta, ja tā var teikt," izvairīgi atbildēja viņš.

Foto: Laimas Vaikules festivāla skatuves tērpi

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu