Tāda pati sacensība kā vīriem. Cik pelna slaveno Ronaldu un Mesi sievas?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Lionelam Mesi šīs nedēļas sākumā izcīnīja savu, jau sesto labākā spēlētāja jeb "Ballon d'Or" balvu, kas šajā kategorijā viņam ļauj apsteigt savu sīvāko konkurentu Krištianu Ronaldu. Bet arī abu izcilo spēlētāju sievām ir pietiekami sīva "cīņa" "Instagram" popularitātē.

Mesi savu sievu Antonellu Rokuco ir pazinis jau no bērna kājas, kad viņi abi kopā uzauga Rozario pilsētā Argentīnā. Savukārt, Ronaldu ar sievu Džordžinu iepazinās 2016. gadā, kad topošais pāris iepazinās Madrides apģērba veikalā.

Abu futbola spīdekļu sievas ir izveidojušas pietiekami veiksmīgas karjeras vietnē "Instagram", bet šajā aspektā Mesi kundzei nākas piekāpties Ronaldu dzīvesbiedrenei.

Saskaitot abu sieviešu "Instagram" kontu sekotāju skaitu, kopā sanāk iegūt 26,2 miljonus. Tiesa, 14 miljoni no tiem pieder Ronaldu sievai Džordžinai.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cuando te crees Cleopatra ?? Chill ✨ @prettylittlething

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

 Abām dāmām lielā popularitāte vientē "Instagram" nes arī pietiekami augstus ienākumus. "Influencer Marketing Hub" ir aprēķinājuši, ka Džordžina par vienu "Instagram" ierakstu saņem vidēji 34 697 eiro, kas ir par sešarpus tūkstošiem vairāk nekā Mesi sievai Anotellai - 28 045 eiro par ierakstu.

Tiesa, abas dāmas "nobāl" pret tādām citu futbolistu sievām kā Shakira un Viktorija Bekhema. Žerāra Pike dzīvesbiedrene Shakira par vienu "Instagram" ierakstu saņem 144 662 eiro, Bet Deivida Bekhema sieva Viktorija par vienu ierakstu iekasē 65 662 eiro. Protams, šīm abām dāmām ir bijusi un joprojām ir veiksmīga karjera popmūzikā.

"Instagram" vietnē nesalīdzināmi lielāku bagātību par savu tiešo konkurentu nopelna Ronaldu. Līdz ar to, var secināt, ka vismaz "Instagram" vietnē Ronaldu ģimene ir pārāka.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu