Kanādā vīrietis izglābj notriektu suni, kas vēlāk izrādās koijots

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Unsplash

Kanādā, Manitobas provincē kāds vīrietis izglābis nobrauktu suni, kas vēlāk izrādījies koijots, vēsta raidsabiedrība CNN.

Eli Boroditskijs tajā vakarā brauca uz darbu nakts maiņā. Viņš brauca pa tumšu un līkumainu ceļu līdz viņš netīšām notrieca kādu dzīvnieku. Sākumā viņš domājis, ka tas esot pa ceļu klaiņojošs suns

Pēc trieciena, dzīvnieks ielidojis grāvī un Eli devies to apskatīt. 

"Sākumā es domāju, ka tas ir vācu aitu suns vai haskijs. Man neienāca prātā, ka tas ir savvaļas dzīvnieks," viņš stāstījis reportieriem. 

Lai pasargātu dzīvnieku no nakts plēsoņām, vīrietis viņu ielika savā mašīnā. Eli turpināja ceļu uz darbu. Darbā viņš parādījis notriekto dzīvnieku kolēģiem, kuriem ir bijusi lielāka pieredze ar dzīvniekiem. Eli par pārsteigumu, kolēģis esot teicis, ka tas "suns" patiesībā ir koijots

Ievainotais dzīvnieks visu nakti nogulēja Eli mašīnā līdz pat nākošās dienas plkst. 6 rītā, kad cits kolēģis ieradās uz maiņu. Kolēģis vīrietim palīdzēja atrast tuvāko dzīvnieku patversmi, un sakontaktējās ar tās pārstāvjiem, kuri ieradās Eli darbā. 

Patversmes darbinieki apstiprināja, ka dzīvnieks ir aptuveni vienu līdz trīs gadus vecs koijots. Viņi norādīja, ka sadursmē dzīvnieks ieguvis galvas traumas un brūces uz purna un kājām. 

Neskatoties uz to, patversmes darbinieki norādīja, ka koijots atveseļosies pāris nedēļu laikā un tiks nogādāts savvaļā, kur tam ir īstā vieta. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu