Švarcenegers faniem atrāda savu videi draudzīgo "Hummer"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Viens no slavenākajiem Arnoldiem pasaulē, austriešu izcelsmes kultūrists, aktieris un vēlāk arī Kalifornijas štata gubernators, Švarcenegers, pēdējā laikā ir kaislīgs vides jautājumu cilātājs. Savu zaļo domāšanu viņš pasvītro ar elektrisku Hummer H1 versiju.

Sērijveida Hummer, kas atvasināts no Irākā un citos planētas karstajos punktos izmantotajiem ASV armijas HMMWV (High Mobility Multipurpose Wheeled Vehicle) automobiļiem jeb, kā tos citkārt mēdz dēvēt par Humvee, parasti ir apgādāts ar V8 dīzeļdzinēju.

Arnolds Švarcenegers, kurš dzīvo štatā ar aizvien stingrākiem vides piesārņojuma ierobežojumiem, tikmēr rāda piemēru un pievēršas videi draudzīgiem braucamajiem - velosipēdiem un elektroauto

Ja aktiera un politiķa personīgo tanku par elektromobili pārvērst varētu būt visnotaļ sarežģīti, tad Hummer H1 šajā ziņā ir krietni vien pateicīgāks. Rezultāts nu ir kaut uz brīdi aplūkojams Švarcenegera Instagram kontā. Tur vienā īsā video redzams, kā aktieris elektriski ierodas savā birojā, nedaudz sabojājot stāvlaukuma infrastruktūru, bet otrā - kā viņš izkāpj no sava spēkrata un ar cigāru zobos dodas pie darba galda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Speak softly and carry a big stick. My electric Hummer may be quiet, but it’s ballsy.

A post shared by Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Just another 9-5, bringing home the bacon.

A post shared by Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) on

Starp citu, Hummer H1 nebūt nav pirmais elektroauto Švarcenegera kolekcijā, jo pirms pāris gadiem Terminatora lomas atveidotājs iegādājās austriešu uzņēmuma Kreisel pārbūvētu Mercedes-Benz G klasi ar 500 zirgspēku elektromotoru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu