Sākusies naudas atmaksa par Grigorija Ļepsa koncerta biļetēm (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Konstantin Sednev

Pirmdien, 9. decembrī, "Biļešu servisa" tīklā sākas naudas atmaksa par Krievijas dziedātāja Grigorija Ļepsa koncerta biļetēm. Atgādinām, ka koncerts bija iecerēts 2020. gada februārī, bet atcelts sakarā ar Ārlietu ministrijas lēmumu.

"Vēlamies paziņot, ka apakšuzņēmēju maksājumu atgriešanas process ir noslēdzies un pirmdien, 9. decembrī, "Biļešu serviss" tīklā sāksies naudas atmaksa par minētā koncerta biļetēm," preses paziņojumā raksta Danute Vareikaite, "Bravo Events" pārstāve.

"Kompānija "Bravo Events" pateicas visiem partneriem, kas atrada iespēju atgriezt vai ieskaitīt citu projektu rēķinā maksājumus, kas tika veikti saistībā ar Grigorija Ļepsa koncertu. Šajā jautājumā mums neizdevās vienoties tikai ar vienu organizāciju - Rīgas pilsētas būvvaldi, kura atteicās pārrēķināt maksājumu par koncerta afišu izvietošanu pilsētā. Neskatoties uz šo, kā arī uz citiem finansiālajiem zaudējumiem, kuri ir neizbēgami pasākuma atcelšanas gadījumā, mūsu uzņēmums pieņēma lēmumu par naudas atgriešanu klientiem pilnā apmērā," teikts paziņojumā. 

Visiem Grigorija Ļepsa daiļrades cienītājiem ir iespēja apmeklēt viņa koncertu Tallinā 21. februārī. Klientu ērtībām tika organizēts transfērs no Rīgas uz koncertzāli Tallinā un atpakaļ. Autobusa biļetes cena - 25 eiro. Mainot Rīgas koncerta biļetes uz Grigorija Ļepsa koncerta biļetēm Tallinā, brauciena cena - 15 eiro. 

Naudu par biļetēm, kas iegādātas SIA "Biļešu serviss" tīklā, var saņemt ar pārskaitījumu, aizpildot pieteikuma veidlapu "Biļešu servisa" mājas lapā. Aizpildītu veidlapu sūtiet uz e-pasta adresi info@bilesuserviss.lv. Aizpildītu pieteikuma veidlapu var nodot arī Rīgas Kongresu nama kasē. Pieteikumus naudas saņemšanai var iesniegt līdz 08.03.2020.

Foto: Grigorija Ļepsa uzstāšanās "Dzintaru" koncertzāle

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu