Pieci Zodiaka pārstāvji, kuriem veiksmi 2020. gadā pareģojusi pati Vanga (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Slavenā bulgāru gaišreģe Vanga.
Slavenā bulgāru gaišreģe Vanga. Foto: vk.com/vanga1

Palicis pavisam mazliet līdz jauna gada un desmitgades sākumam, kas noteikti ikviena dzīvē nesīs jaunas vēsmas. Lai arī nav plaši pieejamas infomācijas, ka 1996. gadā mirušajai leģendārajai bulgāru gaišreģei Vangai būtu bijusi tieša saikne ar astroloģiju, interneta sensāciju mednieki paziņojuši, ka daudzos viņas mītiskajos pareģojumos esot norādes par to, kurām Zodiaka zīmēm īpaši veikšoties 2020. gadā, vēsta portāls "Topnews".

Auna zīmes pārstāvjiem tuvākajā desmitgadē esot gaidāma ilgi gaidītā atlīdzība par viņu uzcītīgo un smago darbu. Tas gan nenozīmē, ka nu ir vērts sacelt kājas uz galda un atvaļināties - nopelnītie līdzekļi un atzinība kalpos par lielisku bāzi vēl labāku rezultātu un mērķu sasniegšanai.

Komunikablajiem gaisa stihijas pārstāvjiem Dvīņiem 2020. gads kļūšot par īpaši veiksmīgu kāpšanai par karjeras kāpnēm. Tiesa, zem šī zvaigznāja dzimušo veiksme nebeigsies tikai ar finansiālo sfēru, taču, lai uzlabotu savas dzīves stāvokli šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem nākšoties pielikt arī samērā daudz piepūles.

Neatkarīgie un oriģinālie Ūdensvīri jaunajā gadā ar prieku atteiksies no savas ierastās vientulības un paraudzīsies uz pasauli caur iemīlēšanās rozā briļļu stikliem. Šīm attiecībām būs liels potenciāls kļūt patiesi nopietnām un šāds notikumu pavērsiens zem šī zvaigznāja dzimušo dzīvē ienesīs daudz pozitīvu sajūtu un harmonijas izjūtu. Neskatoties uz to, šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem vajadzētu rūpīgi izvērtēt savu emociju izpausmes.

Karaliskajiem Lauvas zīmes pārstāvjiem nākamais gads būs veiksmīgs praktiski visās dzīves jomās, tādēļ viņiem būs īpaši svarīgi apsvērt, kur tieši investēt savu radošo enerģiju. Šis būšot plašu iespēju gads, kurā par lielāko problēmu var kļūt pārlieka "izdegšana".

2020. gadā Skorpiona zīmes pārstāvjiem izdosies izveidot cieņpilnas un uzticības pilnas attiecības ar saviem līdzcilvēkiem, kas palīdzēs sasniegt nospraustos mērķus. Ar kārtīgu "atbalsta komandu" zem šī zvaigznāja dzimušie spēs sasniegt rezultātus, kas iepriekš būs šķituši teju neiespējami.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu