Izteiksmīgs un valdzinošs skatiens: kā iegūt biezas un elegantas uzacis?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Ja acis ir dvēseles spogulis, uzacis un skropstas noteikti būtu salīdzināmas ar izsmalcinātiem un skaistiem rāmjiem. Par to, kā ātri un skaisti radīt biezu un izteiksmīgu uzacu efektu, vēsta portāls "Postimees".

Par to, kā pareizi ieveidot uzacis un ar kādu kosmētikas līdzekļu palīdzību iespējams panākt vislabāko efektu, stāsta krievu vizāžiste Janīna Markova.

Viņa atklājusi, ka uzacu izcelšanai īpaši noderīgas ir acu ēnas, uzacu zīmulis vai īpaša uzacīm paredzēta smēre. Šie produkti ir pieejami dažādās krāsās un der gan gaišākas, gan tumšākas matu krāsas īpašniecēm.

"Acu ēnu galvenā priekšrocība ir tā, ka, atšķirībā no acu zīmuļa, tās neatstāj pamanāmus traipus. Ja uzacs ir akcentēta ar pārlieku stingru zīmuļa līniju, to ir samērā sarežģīti labot," stāstījusi kosmētikas pazinēja.

Viņa stāsta, ka "pēc acu ēnas uznešanas jāizmanto jebkuru fiksējošo līdzekli un birstīti. Līdzeklim vajadzētu būt caurspīdīgā krāsā".

Eksperte tāpat minējusi pāris parocīgus trikus pievilcīgas formas izveidošanai. Viņa minējusi, ka pirms uzacu krāsošanas tās ir jāsaķemmē uz leju ar tīras birstītes palīdzību, lai ieraudzītu matiņu augšanas virzienu. Pēc tam ar plakanas otiņas palīdzību jāsāk uzklāt nepieciešamais līdzeklis - tas jādara sākot no uzacs izliekuma un jāizmanto vieglas kustības.

"Tumši brūnais tonis lieliski izskatās gan gaišmatēm, kuras vēlas izteiksmīgāku skatienu, gan brunetēm," atklājusi Markova.

Pēc uzacs kontūras apvilkšanas jāsāk aizpildīt arī pārējā uzacs. Tas jādara, krāsojot matiņus augšanas virzienā. Aizpildīšanai labi strādā arī mazliet gaišāks tonis, kā tas, kas izmantots kontūrai. Pēc uzklāšanas ir vērts vēlreiz lietot fiksējošu līdzekli.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu