Daugaviņam rezultatīvs sniegums zaudējumā pret Kalniņu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kaspars Daugaviņš
Kaspars Daugaviņš Foto: Edijs Pālens/LETA

Helsinku "Jokerit" ar Jāni Kalniņu vārtos pirmdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mačā guva uzvaru par spīti Kaspara Daugaviņa gūtajiem vārtiem un rezultatīvai piespēlei pretinieku rindās, bet Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Gunārs Skvorcovs ar rezultatīvu piespēli debitēja Pekinas "Kuņluņ Red Star" kluba sastāvā, palīdzot savai komandai izcīnīt uzvaru.

Kalniņš Helsinku "Jokerit" vārtos atvairīja 23 Maskavas "Spartak" spēlētāju metienus un palīdzēja savai komandai mājās ar 3:2 (2:1, 1:0, 0:1) pārspēt Maskavas klubu.

"Spartak" rindās divus rezultativitātes punktus sakrāja Daugaviņš, piespēlējot pirmo vārtu guvumā un iemetot vārtus pēdējā periodā, kas fiksēja galarezultātu.

Latvijas izlases uzbrucējs 19 minūtēs un 14 sekundēs divreiz meta pa Kalniņa sargātajiem vārtiem, kā arī uzvarēja vienā no četriem iemetieniem.

Mārtiņš Karsums Krievijas galvaspilsētas komandā 16 minūtēs un 34 sekundēs arī divreiz traucēja Kalniņu vārtos, kā arī uzvarēja pusē no četriem iemetieniem un pielietoja divus spēka paņēmienus.

Pekinas klubs viesos ar 3:2 (1:1, 1:1, 1:0) uzvarēja Habarovskas "Amur", svinot ceturto panākumu pēdējās piecās spēlēs.

Skvorcovs savā debijā Pekinas vienībā laukumā pavadīja 11 minūtes un 50 sekundes, rezultatīvi piespēlējot komandas otro vārtu guvumā. Uzbrucējs arī izdarīja divus metienus pa vārtiem un pielietoja trīs spēka paņēmienus.

Divus vārtus uzvarētāju labā guva Olli Palola, bet ar diviem rezultativitātes punktiem izcēlās arī Raiens Sprouls (1+1) un Ītans Vereks (0+2).

Uzvaras vārti tika gūti trešā perioda astotajā minūtē, kad precīzs bija Palola.

Citā mačā Miks Indrašis nespēlēja Maskavas "Dinamo" 2:3 (1:0, 0:1, 1:1, 0:0, 0:1) zaudējumā pēcspēles metienos Sanktpēterburgas "SKA".

Savukārt Latvijas izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadītais Omskas "Avangard" Balašihā ar 2:3 (2:0, 0:1, 0:2) zaudēja Nursultanas "Baris".

Uzvaru noteica divi vienlaicīgi mājinieku noraidījumi divas minūtes un 17 sekundes pirms mača beigām. "Baris" labā vairākumā vārtus jau pēc desmit sekundēm guva Naits Korbens, bet uzvaras vārti 48 sekundes pirms mača beigām Ņikitam Mihailim.

Indraša pārstāvētā komanda ar 46 punktiem 37 spēlēs ieņem trešo vietu Rietumu konferencē, Kalniņš ar kolēģiem iekrājuši 45 punktus 35 cīņās, kas dod ceturto pozīciju, bet "Spartak" ar 43 punktiem 36 mačos ir sestie Rietumos. Austrumu konferencē "Avangard" ar 50 punktiem 38 spēlēs ir otrā, bet Pekinas vienība ar 41 punktu 37 spēlēs ieņem devīto vietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu