"Vēlos dzīvot skaistu dzīvi..." 19 gadus veca ukrainiete pārdod savu nevainību internetā (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Nevainības zaudēšana daudzu cilvēku dzīvēs ir ļoti īpašs un intīms akts, taču ir cilvēki, kuri šim jautājumam pieiet krietni vien lietišķāk. Par ukraiņu meiteni, kas atpazīstamību ieguvusi ar to, ka par apaļu summiņu pārdod savu nevainību, vēsta portāla TVNET krievu versija.

Aplikācijas "Telegram" kanālā "Типичная Украина" ("Tipiskā Ukraina" - red. piez) kāds lietotājs atklājis, ka meitene savu "vainadziņu" vēlas pārdot izsolē, taču nav gatava pārdot šo īpašo mirkli par mazāk kā 100 tūkstošiem ASV dolāru.

"Sveiki! Mani sauc Katja. Man ir 19 gadi un nāku no Ukrainas. Vēlos ceļot, izbaudīt greznību un vienkārši - dzīvot. Tas ir mans ķermenis un mana izvēle," sociālajos tīklos ievietotajā video vēsta meitene.

Katja tāpat minējusi, ka nevēlētos ar pircēju uzreiz pārtraukt kontaktu - viņa labprāt tiktos ar kādu, kurš būtu gatavs viņai nodrošināt vismaz 10 tūkstošus ASV dolāru mēnesī. 

Šis nav pirmais gadījums, kad kāda sieviete pārdod savu nevainību, lai par gūtajiem līdzekļiem uzlabotu savu dzīvi - 2008. gadā kāda Omskas iedzīvotāja Krievijā pārdevusi savu nevainību par 10 tūkstošiem ASV dolāru, lai varētu iestāties augstskolā.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu