Nemiers Grobiņas daudzdzīvokļu namā. Vīrietis fiziski un emocionāli terorizē kaimiņieni (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Daudzdzīvokļu māja. Ilustratīvs attēls
Daudzdzīvokļu māja. Ilustratīvs attēls Foto: Ieva Lūka/LETA

Grobiņas pagasta daudzdzīvokļu namā kāds vīrietis pret kaimiņos dzīvojošu kundzi uzsācis emocionālu un fizisku teroru. Pret kaimiņu Andreju Grobiņas pašvaldības policijā nodoti iesniegumi, bet tas nav šķērslis kaimiņam turpināt iesākto, ziņo raidījums "Bez Tabu".

Grobiņas daudzdzīvokļu nama iemītniece Regīna raidījumam stāstījusi, ka kaimiņš viņu sitis ar kruķi. Kāpēc šāds konflikts izcēlies, Regīna nevar rast atbildi.

Kundze minot, ka problēmas sākušas, kad namā ievākusies Andreja audžumeita. Regīna uzskatot, ka audžumeita Andrejam stāstot aplamības un tādēļ viņš sācis sievieti aizvainot. 

Arī citi kaimiņi ir pamanījuši Andreja cietsirdīgo izturēšanos. Kāda nama iemītniece min, ka viņai no kaimiņa ir bail, jo viņš mēdz rīkoties neapdomīgi. Arī Regīnas suni Andrejs ir iekaustījis. Regīna ar suni pēc vīrieša pāridarījumiem vērsusies pie mediķiem.

Andrejs raidījumam izstāstījis, kādēļ šāds konflikts izcēlies. Vīrietis stāstot, ka Regīna sevi uzskatot par mājas saimnieci, lai gan tur nav pat deklarēta.

Regīna mājā dzīvo kopā ar savu dzīvesbiedru. Andrejs arī neslēpjot, ka kundze mēdz aprunāt pārējos nama iedzīvotājus. Sieviete šo noliedzot.

Andrejs arī nav gatavs izlīgt ar savu kaimiņieni. 

"Nē, vairs es neesmu gatavs izlīgt, jo pārāk daudz viņa ir sastāstījusi citiem," "Bez Tabu" sacījis vīrietis.

Andrejs minējis, ka panākšot, lai Regīna daudzdzīvokļu namā vairs nedzīvojot. 

Grobiņas pašvaldības policija ir informēta par kaimiņu nesaskaņām. Policija no Regīnas saņēmusi iesniegumus un vairākkārt bijusi namā, lai novērstu konfliktus.

Vīrietis esot saņēmis arī administratīvo protokolu par huligānismu, bet plānojot šo protokolu pārsūdzēt.

Policija arī nenoliedz, ka līdz šim izrakstītie protokoli nav panākuši mieru Grobiņā. Regīnas kundze plānojot vērsties Valsts policijā.

Arī Grobiņas sociālā dienesta pārstāve informējusi "Bez Tabu", ka gatava strādāt ar abām iesaistītajām pusēm, lai izbeigtu šos kaimiņu konfliktus. 

Video: Raidījuma "Bez Tabu" sižets.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu