Geju kluba apmeklējums un pastaiga pa mīnu lauku. Princeses Diānas šokējošākie izgājieni

Princese Diāna. Foto: AFP / Scanpix
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Moderno laiku vēsturē laikam nav bijusi populārāka karaļnama pārstāve par princesi Diānu - lai gan britu troņmantinieka sieva baudīja nepārspētu tautas mīlestību, viņa bieži vien šokēja ar rīcībām, kas tika uzskatītas par princesei nepiedienīgām. Par spīti ārēji spožajai dzīvei, Diānu tomēr mocījušas dažādas laulības dzīves un garīgās veselības problēmas, vēsta portāls "Rambler".

Geju kluba apmeklējums ar rokmūzikas leģendu

Nostāsti liecina, ka reiz pēc kādas ballītes draugu lokā un vairākām šampanieša glāzēm, princese Diāna uzzinājusi, ka viņas kompanjoni Fredija Merkūrija vadībā grasās turpināt jautrību vienā no Londonas populārākajiem geju klubiem, Royal Vauxhall Tavern.

Princese saģērbta vīriešu drēbēs un viņa tur ir izklaidējusies līdz pat rītam, kad kāds viņu ir atpazinis.

Foto: AFP / Scanpix

Sindijas Krofordas vizīte Kensingtonas pilī

Princese esot vienkārši sazinājusies ar Sindijas Krofordas asistentu un piedāvājusi supermodelei iemalkot tasi tējas.

Šī tikšanās organizēta prinča Viljama labā - viņš esot bijis sajūsmināts par fitnesa skaistuli. Pēc pašas Diānas teiktā, viņai par sievieti ir radies vislabākais priekšstats.

Izbēgšana caur logu

Kāda atpūtas brauciena laikā uz Austriju princese Diāna, kas tobrīd bija jau divu bērnu māte, aizbēga no viesnīcas, izlecot pa logu. Viņa to darījusi, jo elitārā atpūtas nama drošības dienests uz nakti esot aizslēdzis visas mājas durvis.

Lēciens veikts no otrā stāva un princese veiksmīgi piezemējusies kupenā, turpinot savu piedzīvojumu ar nesteidzīgu pastaigu.

Lidojums "parasto cilvēku" klasē

1989. gada pavasarī Getvikas lidostā Londonā izcēlās varens ļembasts - tā iemesls bija princeses Diānas lēmums ceļot ekonomiskajā klasē.

Princese pat bijusi tērpta pagalam vienkāršās drēbēs - džinsos un kreklā.

Viņu ļoti ātri atpazina un viņu ielenca atbalstītāju pūlis, un drošības dienesti bija spiesti viņu nogādāt VIP-zonā.

Foto: AP / Scanpix

Rokas paspiešana ar AIDS slimam cilvēkam

1987. gadā, kad Lielbritānijā tika atvērta pirmā slimnīca, kas nodarbojās ar HIV un AIDS pacientu ārstēšanu, plašākā publikā joprojām valdīja dažādi mīti un nostāsti par šīs slimības dabu.

Neskatoties uz dezinformāciju, princese ieradās dotajā klīnikā un veica tobrīd šokējošu labsirdības aktu - sarokojās ar slimniekiem, kas izsauca sašutumu no vairākiem karaļnama pārstāvjiem.

Pārģērbšanās par policistu

Kādas princeses draudzenes vecmeitu ballīte notikusi naktsklubā. Sievietes slepus pārģērbušās policistu uniformās Bekingemas pilī un tad devušās uz svinību vietu.

Dāmas gandrīz nonākušas īstā policijas iecirknī, jo viņas aizturēja mirklī, kad viņas joka pēc bija izdomājušas inscenēt aizturēšanu.

Aizbēgšana nūdistu pludmalē

Princese Diāna savās dienasgrāmatās ir atklājusi, ka ļoti bieži jutusi stipru nogurumu un spriedzi no sava ļoti publiskā dzīvesveida, tādēļ viņa regulāri izmantojusi izdevību aizbēgt no publikas acīm.

Tiesa, baudīt pilnīgu vienatni karaļnama pārstāvei izdevies samērā reti, jo viņa lielākoties bijusi apsardzes pavadībā. Reiz Diāna kādā no britu salu pludmalēm aizbēgusi no sava miesassarga un atgriezusies vien pēc 40 minūtēm, pastāstot, ka paceļam manījusi arī pāris nūdistus.

Foto: AFP / Scanpix

Alkoholiskā ekskursija pa naksnīgo Venēciju

1990. gadā princese ieradusies Veronā Itālijā uz Lučāno Pavarotti koncertu pilsētas galvenajā laukumā.

Pēc uzstāšanās leģendārais tenors uzaicinājis sievieti patērzēt viņa grimētavā, taču Diāna vēlējusies, lai vakars nebeidzas ātri, tādēļ visus pierunājusi doties ekskursijā pa naksnīgo Venēciju, līdzi paķerot arī pudeli Pinot Grigio vīna.

Kompānija esot visu nakti baudījusi vecpilsētas skatus, peldot gondolā pa Lielo kanālu.

Pastaiga pa mīnu lauku

"Tautas princese" bijusi aktīva kājinieku mīnu izmantošanas pretiniece.

Savas Angolas vizītes laikā karaļnama pārstāve pastaigājusies pa milzīgu atmīnētu lauku bruņuvestē un aizsargmaskā. "Man no bailēm trīcēja žoklis," vēlāk atzinusi pati princese.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu