Sieviete Skotijā 50 gadu jubileju sagaida ar pārāk iespaidīgām lūpām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Kāda sieviete Skotijā vēlējusies iesoļot jaunā desmitgadē ar skaistām un izteiktām lūpām, taču tā vietā saņēmusi trīs gadus ar "pīles knābi", vēsta portāls "Daily Mail".

53 gadus vecā Keja Smita medijam atklājusi, ka pirms savas 50 gadu jubilejas izlēmusi palielināt lūpas ar pašlaik ļoti populāro filleru palīdzību - viņa uzskatījusi, ka šādi varētu paaugstināt savu pašvērtējumu. Diemžēl procedūra nav norisinājusies pārlieku sekmīgi un viņas organisms sācis atgrūst preparātu, kā rezultātā sievietes lūpas ļoti uzpampušas un sākušas izraisīt nepatīkamas sajūtas.

Foto: Synergy Clinic

"Diemžēl mans ķermenis negatīvi reaģēja uz filleri un paliku ar "zivs lūpām". Ik pa laikam tās paliek mazākas, taču tad atkal uzpampst, jo īpaši siltos laikapstākļos. Ar meitu atpūtāmies Maljorkā un kādā mirklī viņa man pat pajautāja, vai neesmu veikusi vēl vienu lūpu palielināšanu," stāstījusi sieviete.

Pēc šīs pieredzes sieviete sapratusi, ka šī problēma var viņu nomocīt visu atlikušo dzīvi un vērsusies pie kvalificēta speciāliste. Viņa devusies uz Glāzgovu, kur viņai nekvalitatīvie filleri aizvietoti ar augstākas kvalitātes materiālu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu