No profesora-"miesnieka" piedzīs vismaz 10 miljonu rubļu lielu kompensāciju (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Profesors Oļegs Sokolovs tiesas sēdē
Profesors Oļegs Sokolovs tiesas sēdē Foto: AFP/SCANPIX

Profesora-"miesnieka" Oļega Sokolova upures Anastasijas Ješčenko māte atzīta par cietušo krimināllietā un iesniegs civilprasību pret Sokolovu par morālās kompensācijas piedziņu. Tās lielums pagaidām nav zināms, bet, visticamāk, tā nebūs mazāka par 10 miljoniem rubļu (143 000 eiro), vēsta portāls "Fontanka".

"[Anastasijas] vecāki pagaidām nav gatavi konstruktīvi apspriest tādus jautājumus. Kopš slepkavības vēl nav pagājušas pat 40 dienas," ceturtdien, 12. decembrī, portālam "Fontanka" pastāstīja advokāte Aleksandra Bakšejeva. Viņa piebilda, ka summa varētu būt ne mazāka par 10 miljoniem, bet tā varētu būt arī krietni lielāka.

Kopš Ješčenko slepkavības pagājis jau mēnesis. Advokāte pastāstīja, ka šajā laikā ne ar viņu, ne meitenes vecākiem Sokolova pārstāvji nav mēģinājuši sazināties.

Bakšejevai 12. decembrī uzrakstījis Sokolova advokāts, ka "nepieciešams apspriest mūsu kopīgās lietas detaļas" un ka viņš "gaidot zvanu".

"Pēc atvainošanās īsti neizskatās," sacīja Bakšejeva.

Oļegs Sokolovs tika aizturēts 9. novembrī Sanktpēterburgā, mēģinot Moikas upē noslīcināt nošķeltas sieviešu rokas. Vēlāk viņš atzina, ka dienu iepriekš nogalinājis savu absolventi un dzīvesbiedri Anastasiju Ješčenko, pēc tam sadalījis viņas ķermeni, lai atbrīvotos no pierādījumiem.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu