Bertāns spēlē rezultatīvi "Wizards" uzvarā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Vašingtonas "Wizards" spēlētāji
Vašingtonas "Wizards" spēlētāji Foto: Reuters/ScanPix

Dāvis Bertāns naktī uz otrdienu (pēc Latvijas laika) guva 17 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē un palīdzēja Vašingtonas "Wizards" komandai izcīnīt uzvaru.

"Wizards" viesos ar rezultātu 133:119 (43:31, 24:30, 29:30, 37:28) pārspēja Detroitas "Pistons", pārtraucot četru zaudējumu šeriju. Vašingtonas komandai šī ir tikai otrā uzvara pēdējos deviņos mačos

Bertāns šajā mačā laukumā pavadīja 35 minūtes un 51 sekundi, kuru laikā realizēja trīs no pieciem divpunktu metieniem, trīs no sešiem tālmetieniem un divus no trim soda metieniem. 

Tāpat viņš izcīnīja četras atlēkušās bumbas, veica trīs rezultatīvas piespēles, bloķēja vienu metienu, pieļāva vienu kļūdu un vienu reizi pārkāpa noteikumus.

Vašingtonas komanda ar Bertānu laukumā iemeta par 19 punktiem vairāk nekā ielaida. Viņam bija labākais +/- rādītājs starp visiem spēlētājiem šajā mačā.

"Wizards" komandā rezultatīvākais ar 35 punktiem bija Bredlijs Bīls, kurš arī izcīnīja trīs bumbas zem groziem un veica 10 rezultatīvas piespēles.

Vēl uzvarētāju sastāvā ar 23 punktiem izcēlās Aizeja Tomass, kurš veica arī sešas rezultatīvas piespēles.

"Pistons" vienībā pa 22 punktiem guva Markiefs Moriss un Deriks Rouzs.

"Wizards" ar astoņām uzvarām 25 spēlēs ieņem 12. vietu Austrumu konferencē.

Savukārt "Pistons" ar 11 uzvarām un 16 zaudējumiem ierindojas 10. pozīcijā Austrumos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu