Daugaviņam 1+1 "Spartak" uzvarā; Kalniņš palīdz "Jokerit" uzvarēt Indraši

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kaspars Daugaviņš
Kaspars Daugaviņš Foto: Edijs Pālens/LETA

Latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš otrdien guva vārtus un veica rezultatīvu piespēli Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā, palīdzēdams viņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvētajai Maskavas "Spartak" komandai izcīnīt uzvaru.

Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītā "Spartak" savā laukumā ar rezultātu 6:0 (3:0, 2:0, 1:0) pārspēja Maskavas apgabala "Vitjaz" komandu.

Daugaviņš ar rezultatīvu piespēli izcēlās 45 sekundes pirms pirmā perioda beigām, palīdzēdams panākt 3:0, bet trešās trešdaļas vidū viņš guva šī mačā pēdējos vārtos.

Viņš šajā mačā uz ledus pavadīja 19 minūtes un 16 sekundes, kuru laikā piecas reizes meta pa vārtiem un uzvarēja vienā no pieciem iemetieniem, kamēr Karsums bija ārpus pieteikuma.

Daugaviņš šajā sezonā 34 spēlēs guvis astoņus vārtus un veicis 12 rezultatīvas piespēl

Savukārt vārtsargs Jānis Kalniņš palīdzēja Helsinku "Jokerit" viesos ar 2:1 (0:0, 0:0, 1:1, 1:0) pārspēt uzbrucēja Mika Indraša pārstāvēto Maskavas "Dinamo".

Kalniņš šajā mačā atvairīja 31 no 32 pretinieku mestajām ripām. Tikmēr Indrašis, kuram pirms pusotras nedēļas salauza degunu, nebija pieteikts šai spēlei.

Indraša un Kalniņa pārstāvētās komandas iekrājušas pa 47 punktiem 38 un 36 spēlēs, kas dod trešo un ceturto vietu Rietumu konferencē, kur piektā ar 45 punktiem 37 dueļos ir Daugaviņa un Karsuma pārstāvētā vienība.

Šosezon KHL čempionātā piedalās 24 komandas - pa 12 Rietumu un Austrumu zonā.

Regulārajā čempionātā katra komanda tāpat kā iepriekšējā sezonā aizvadīs pa 62 spēlēm, pēc kurām pa astoņiem labākajiem klubiem iekļūs Gagarina kausa izcīņā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu