Marta Grigale labdarības maratonā sniedz aizkustinošu vēstījumu vīram (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Labdarības maratona "Dod pieci!" dīdžejmeitene Marta Grigale veltījusi īpašus vārdus savas vīram, no kura ir šķirta vairāk nekā 150 stundas. 

Kā zināms, otrdien, 17. decembrī, "pieci.lv" dīdžeji Toms Grēviņš, Magnuss Eriņš un Marta Grigale tika ieslēgti īpašajā stikla studijā Doma laukumā, lai 152,5 stundu tiešraidē atskaņotu tikai par ziedojumiem izvēlētas dziesmas un runātu par cieņpilnu mūža nogali.

Ik gadu labdarības maratons "Dod pieci!" aktualizē kādu sabiedrībā nozīmīgu tēmu un atbalsta tās sabiedrības grupas, kurām tas nepieciešams. Ziedojumi līdz šim ir novirzīti vientuļiem senioriem, bērniem ar īpašam vajadzībām, vēža slimnieku sociālajai rehabilitācijai, atbalsta programmai ģimenēm, kuras vēlas audzināt bērnus no bērnu namiem, kā arī jauno vecāku mācību programmas izveidei.

Kā savā emocionālajā ierakstā atklāj Grigale, bez vīra, mūziķa Kaspara Grigaļa atbalsta tas nebūtu iespējams: "Labdarības maratons #DODPIECI rit pilnā sparā, bet es tikai vēlos pateikt to, ka bez šī cilvēka un bez tā maratona, kas pašlaik notiek mājās, man esot prom, es nevarētu būt šeit, stikla studijā un darīt to, ko daru. Katrs paldies, ko dzirdu no ziedotājiem un labdarības maratona atbalstītājiem, pienākas arī tiem, kas ir aizkadrā!"

Pērn mūziķis labdarības maratona laikā īpaši uzteica savu sievu: "Tu man esi visdrosmīgākā, visgudrākā un visskaistākā pasaulē, lepojos ļoti! Un priecājos, ka vakarā beidzot būsim mājās."

Šogad pasākumā vāc līdzekļus šķidrās pārtikas iepirkšanai cilvēkiem, kuri paši vairs paēst nevar. Tāpat ziedojumi palīdzēs citiem paliatīvās aprūpes pacientu atbalsta pasākumiem - fizioterapeita palīdzībai, uztura speciālista konsultācijām, transporta pakalpojumiem un citiem pasākumiem.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu