Daugaviņam rezultativitātes punkts; "Spartak" uzvaru trešo spēli pēc kārtas

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kaspars Daugaviņš
Kaspars Daugaviņš Foto: HC Spartak Moscow (Facebook)

Latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš svētdien atzīmējās ar rezultatīvu piespēli Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā, palīdzēdams viņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvētajai Maskavas "Spartak" komandai izcīnīt uzvaru.

Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītā "Spartak" savā laukumā ar rezultātu 3:1 (1:0, 1:1, 1:0) pārspēja Nursultanas "Baris", svinot trešo panākumu pēc kārtas.

Daugaviņš rezultatīvi asistēja 14 sekundes pirms mača finālsvilpes, kad ripu tukšos viesu vārtos raidīja Aleksandrs Hohlačovs. Viņš šajā mačā uz ledus pavadīja 14 minūtes un 55 sekundes, kuru laikā zaudēja savā vienīgajā iemetienā, kamēr Karsums bija ārpus pieteikuma.

Daugaviņš šajā sezonā 36 spēlēs guvis astoņus vārtus un veicis 14 rezultatīvas piespēles.

Tikmēr Miks Indrašis vēl joprojām nav atgriezies laukumā, bet viņa pārstāvētā Maskavas "Dinamo" mājās ar  3:1 (0:0, 1:1, 2:0) uzveica "Soči" hokejistus. Indrašis, kuram pirms divām nedēļām salauza degunu, nebija pieteikts šai spēlei.

"Spartak" ar 49 punktiem 39 spēlēs ieņem piekto vietu Rietumu konferencē, bet "Dinamo" ar 51 punktu 40 dueļos ir trešā.

Šosezon KHL čempionātā piedalās 24 komandas - pa 12 Rietumu un Austrumu zonā.   

Regulārajā čempionātā katra komanda tāpat kā iepriekšējā sezonā aizvadīs pa 62 spēlēm, pēc kurām pa astoņiem labākajiem klubiem iekļūs Gagarina kausa izcīņā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu