Akcijā "Eņģeļi pār Latviju" saziedoti 323 741, 26 eiro

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Labdarības akcija "Eņģeļi pār Latviju".
Labdarības akcija "Eņģeļi pār Latviju". Foto: Ieva Lūka/LETA

Svētdien, 22. decembra vakarā noticis labdarības akcijas "Eņģeļi pār Latviju" Ziemassvētku koncerts, kurā vākti līdzekļi 139 bērnu ārstniecībai un rehabilitācijai.

Akcijas "Eņģeļi pār Latviju" ietvaros saziedoti 323 741, 26 eiro. Pircēji veikalos "Rimi Latvia", iegādājoties akcijas preces vai noziedojot ziedojumu kastītēs, saziedojuši 46 631 eiro. Arī "Rimi Latvija" piedalījies ar 20 000 eiro ziedojumu.

Labdarības akcija turpināsies arī janvārī, tādēļ ikviens tiek aicināts ziedot un sniegt savu atbalstu visiem palīdzību gaidošajiem bērniem. Labdarības akcijas rīkotāji sakot lielu paldies visiem, kuri piedalījušies un noziedojuši!

Koncertu vadījusi TV personība un raidījumu vadītāja Kristīne Garklāva un aktieris un mūziķis Kristaps Rasims. Par koncerta muzikālo pusi rūpējušies Ralfs Eilands, Kristīne Prauliņa un grupa "Very Cool People" un citi mūziķi.

Šis jau ir divpadsmitais gads, kad norisinās "Eņģeļi pār Latviju". Šogad palīdzība vajadzīga 139 bērniem, kuru atbalstam nepieciešami 279 210 eiro.

Labdarības akcijas "Eņģeļi pār Latviju" ietvaros ikvienam ir iespēja sniegt bērniem palīdzību:

ziedojot portālā "bsf.lv";
izmantojot ziedojumu kastītes;
iegādājoties akcijas preces "Rimi" veikalos vai ziedojot "MansRimi" naudas uzkrājumu kioskos vai mājaslapā "mansrimi.lv";
zvanot pa tālruni 90006486 (maksa par zvanu 1,42 eiro).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu