Ķengaragā vairākām automašīnām izsisti stikli un pārdurtas riepas (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Facebook/Виктория Врублевска

21. decembrī, Rīgā, Ķengarā vairākām automašīnām izsisti stikli un pārdurtas riepas, liecina Ķengaraga iedzīvotāju grupas ieraksts sociālajā tīklā "Facebook". Policija ir ierosinājusi vairākas krimināllietas par citas personas īpašuma bojāšanu.

"Prūšu ielā, pulksten 13.00 tika saskaitītas septiņas automašīnas ar izsistiem logiem. No rīta es domāju, ka tādu bija vairāk," raksta Viktorija.

Vēlāk arī citi Ķengara rajona iedzīvotāji dalījās ar bojāto automašīnu fotogrāfijām.

Daži lietotāji teica, ka vairākām automašīnām bija arī pārdurtas riepas.

Instagram kontā "Sadursme" parādījās video, kurā redzami vairāki auto ar izsistiem logiem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Autora komentārs ”Ķengarags , prūšu iela . 4 mašīnām izsisti stikli + busiņam pārdurtas riepas” #latvia #riga #kengarags #vandalisms #csnglatvia #negadijums #sadursme #paldiessekotajam

A post shared by Sadursme (@sadursme) on

Valsts policija apstiprina, ka 21. decembrī ir saņemta informācija par vairāku automašīnu bojāšanu Rīgā, Ķengaragā.

Pašreizējā policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka 14 netālu novietotām automašīnām ir izsisti stikli, bet divām automašīnām sadurtas riepas. Saistībā ar notikušo Valsts policijā ir uzsākti vairāki kriminālprocesi par svešas mantas tīšu bojāšanu.

Valsts policija aicina atsaukties nozieguma aculieciniekus un personas, kuru rīcībā varētu būt izmeklēšanā noderīga informācija! Policiju informēt iespējams zvanot pa tālruņa numuru 67086800 vai 110, vai arī vēršoties Valsts policijas Rīgas Ķengaraga iecirknī Vizlas ielā 1.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu