"Es gribu brīdināt meitenes..." Ļera Kudrjavceva no slimnīcas ziņo, ka viņai ir pārsprādzis krūšu implants (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Edijs Pālens/LETA

Slavenā un skandalozā Krievijas televīzijas zvaigzne Ļera Kudrjavceva nesen savā "Instagram" profilā ievietojusi savu stāstu par pirms vairākiem gadiem ievietotajām "mākslīgajām krūtīm" un to, kā viņa nokļuvusi uz ārtkārtas operāciju galda, vēsta portāls "Postimees".

Pēdējo dienu laikā populārās televīzijas personības sociālajos tīklos parādījušās bildes no slimnīcas telpā. No sākuma raidījumu vadītāja situācijas apstākļus nav skaidrojusi, vien lūgusi komentāros atsaukties tās sievietes, kuras ir ievietojušas krūšu implantus. Tā kā atsaucība ir bijusi samērā liela, Ļera drīzumā publicējusi ierakstu, kurā skaidroja, kā ir nokļuvusi slimnīcā. Izrādījies, ka sievietei ir plīsis viens no silikona krūšu implantiem un tam iztecējis "pildījums". Sieviete steidzami nogādāta uz operāciju galda.

"Narkoze vēl nav pilnībā pametusi manu ķermeni un, iespējams, rīt nožēlošu savu atklātību, taču, ja mans ieraksts atturēs kaut pāris meitenes no krūšu implantu ievietošanas, tas nebūs darīts velti. Pirms 15 gadiem Sanktpēterburgā ievietoju silikona implantus.

Sertifikātā bija rakstīts - mūža garantija, savukārt ārsts galvoja, ka tādiem var kaut ar tanku braukt pāri.

Toreiz nebija brīvi pieejamas informācijas - bijām izmēģinājuma trusīši. Katru gadu gāju pārbuadīties. No sākuma sūtīja uz ultraskaņas izmeklēšanu, tad uz magnētisko resonansi."

Ārstu verdikts bijis skarbs - pēdējos piecus vai sešus gadus ir pārrauts kreisās krūts silikona implants. Ārkārtas rezultātā notikusi implanta un iztecējušā silikona izņemšanas operācija, kas bija ļoti agresīva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KUDRYAVTSEVA LERA (@leratv) on

"Meitenes, šis ieraksts ir Jums, man ir daudz informācijas. Jūsu izvēle - sadzirdēt vai nē. Tuvākajās dienās uzrakstīšu par "krūšu implantu slimību". Ceru, ka pieņemsiet mani arī tādu, kāda esmu. Palieciet veselas!", rakstījusi Kudrjavceva.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu