Ieva Florence-Vīksne kopā ar vīru apbrauc apkārt Islandei ar automašīnu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/Ieva Florence

Aktrise Ieva Florence-Vīksne ar Oskaru Florencu-Vīksnu šovasar kļuva par vīru un sievu. Diemžēl, aizņemtības dēļ, pārim neizdevās uzreiz pēc kāzām doties medusmēnesī. Uz siltajām zemēm abiem neesot gribējies doties, tāpēc pamanījuši, ka ir iespēja lidot uz Islandi, ziņo raidījums "Bez Tabu".

Uz Islandi pāris devies ar lidmašīnu, bet tālāk sēdušies mašīnā, lai saviem spēkiem apbrauktu apkārt visai salai. 

Viņi stāsta, ka izvēlējušies divvietīgu mazu busiņu - kemperi, kuram aizmugure esot ierīkota kā dzīvojamā zona. Tajā ir gulta, galdiņš un plīts. Pārvietošanās pa Islandi esot ļoti ērta, jo daudzās vietās ir ierīkotas speciālas kempingu vietas, kur iespējams palikt. 

Pāris stāsta, ka galvenā priekšrocība ceļojot ar šāda tipa busiņiem ir brīvības sajūta. Viņi tajā ne tikai nakšņojuši, bet arī gatavojuši maltītes. 

"Par maltītēm ir ļoti jādomā, jo Islandē ir ļoti dārga pārtika. Tāpēc šajā mašīnā ir aprīkojums, kur ir iespēja pašiem gatavot. Mēs arī ietaupījām, jo mašīnas īre un degviela nav dārga," 

Par svarīgāko, dodoties uz Islandi, pāris uzskata ekipējumu. Laikapstākļi, tāpat kā pati Islande, ir neprognozējami, tāpēc teiciens – galvenais, lai kājas sausas, šeit esot vietā. Dabas krāšņumu un īpašo Islandes neparastumu piedzīvojuši vairākkārt, kas palicis atmiņā līdz pat šodienai. Abiem ceļošana ir tuva, tāpēc došanās uz tuvākiem un tālākiem mērķiem Ievai un Oskaram ir svarīga. Nenoliedzami, – būt citā valstī kopā, divatā – arī abus satuvina.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu