Video: ASV bruņoti vīri "aizturējuši" reperi Timati (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Krievu reperis Timati tiekas ar faniem un "apķēpā" sienu savā veikalā
Krievu reperis Timati tiekas ar faniem un "apķēpā" sienu savā veikalā Foto: Mārtiņš Otto, TVNET

Krievu hiphopa mākslinieks Timati ASV kļuva par izjokošanas upuri. Mākslinieku izjokoja viņa biznesa partneris. Tas viss notika Losandželosā kādā burgeru ēstuvē, reperis dalījās ar video savā "Instagram" kontā.

Videoierakstā redzams, ka vairāki bruņoti vīrieši ietraucas ēstuvē un liek cilvēkiem gulties uz zemes. Pēc Timati pārbaudes viņi paziņoja, ka māksliniekam, iespējams, somā bija ieroči un skaidra nauda.

Foto: Reperis Timati Rīgā

"Man jāsaka, ka es uzreiz nesapratu, kas notiek, jo ASV šādas lietas notiek, un vislabāk ir neraustīties šādos brīžos," rakstīja mākslinieks.

Viņš atzīmēja, ka 30 sekundes ticējis notiekošajam.

Bruņoti cilvēki Timati atzina, ka tā bija tikai mānīšana. Starp jokdariem bija slavenais izjokotājs Vitālijs Zdorovetskis.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Мой Русский корешок @igorzag сдал меня и позвал @kingvitaly что бы тот организовал и снял со мной пранк, пока я был в ЛА. Я надо сказать не сразу понял что вообще происходит, тк в штатах такие вещи случаются и лучше в эти моменты вообще не дергаться. По этому скажу честно, сек на 30 у него вышло, факт )) после я просто пытался понять кто там орет с акцентом из под маски ??? ? Тупняк редкий )) Виталий, дорогой мой, приезжай в Москву, я тебе тут такой пранк устроил бы... ты б на 3е сутки только понял что мы шутим ???

Публикация от Black Star (@timatiofficial)

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu