"Es tam nespēju noticēt!" Vientuļais tēvs no Latvijas Lielbritānijas loterijā laimē vienu miljonu britu mārciņu (16)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Danny Lawson / PA Wire/PA Images/Scanpix

Kāds latvietis nesen Lielbritānijā ticis pie milzīga laimesta - viena miljona britu mārciņu, ziņo portāls "Daily Mail". Didzis stāsta, ka izmantos šo laimestu, lai nodrošinātu savam dēlam labāku dzīvi. 

Didzis strādā par šefpavāru un virtuves menedžeri restorānā "Izsalkušais zirgs" Brūtonā, Prestonā. Pusdienu pārtraukumā Didzis izdomājis iegādāties nacionālo loterijas biļeti. Uz laimīgo biļeti vīrietis iztērējis vien piecas mārciņas, bet tagad jau ir iemaksājis depozīta maksājumu jaunas mājas un īpašuma iegādei.  

Viņš stāsta, ka "tas ir labākais sapnis, kas Ziemassvētkos varēja piepildīties". 

"Es tam nespēju noticēt!"

 "Tagad es varēšu sniegt savam dēlam vislabāko dzīvi, to, ko es vienmēr esmu vēlējies," stāstīja Didzis. 

Latvietis arī stāstīja, ka šobrīd viņš dzīvojot dzīvoklī stāvu virs savas darba vietas, bet tagad jau skatoties ar gaišu skatu nākotnē. Drīzumā viņam piederēs pašam sava māja ar dārzu, kurā viņš varēs uzaudzināt savu dēlu. Viņš plāno arī iegādāties jaunu mašīnu un dalīties savā laimestā ar draugiem un ģimeni. 

Foto: Danny Lawson/PA Wire/PA Images/Scanpix

Laimests Didzim palīdzēs arī pavadīt vairāk laika ar savu piecus gadus veco dēlu. Latvietis stāsta, ka neatceras pēdējo reizi, kad abi būtu nedēļas nogali pavadījuši kopā. 

"Es viņu redzu pārsvarā pirmdienu vakaros, otrdienas vakaros un dažreiz piektdien pa dienu."

Lielā naudas summa palīdzēs Didzim turpmāk atrast darbu ar daudz elastīgāku grafiku. 

Didzis stāsta, ka jau pirmdien ievākšoties jaunajā 280 000 britu mārciņu vērtajā mājā. Iepriekš, par savu dzīvokli viņš maksājis 200 mārciņas mēnesī. 

Šefpavārs esot mēnesī tērējis ap 40 mārciņām, lai iegādātos loterijas biļetes. Viņš stāsta, ka viņaprāt, naudai nevajadzētu mainīt viņu dzīves stilu. Tā vairāk esot kā ieguldījums nākotnē. Viņiem ar dēlu vienkārši būs vairāk laika kopā, un viņi netērēšot naudu uz dārgām lietām. Viņš dēlu nelutināšot, tāpēc šajos Ziemassvētkos viņš viņam uzdāvinājis ilgi lūgtās austiņas. Arī pats plāno turpmāk rādīt dēlam labu piemēru un turpināt strādāt.

"Mēs jau pirmdien ievācamies jaunajās mājās. Es nespēju noticēt tam, kas ar mums notiek pēdējās dienās, bet es nevaru sagaidīt jaunās pārmaiņas," stāsta Didzis.

Komentāri (16)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu