Kāda pica vislabāk garšo katras Zodiaka zīmes pārstāvjiem?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Visiem garšo pica! Taču kā lai iegādājās kārumu, kas noteikti būs pa prātam viesim? To atklāt palīdzēs astroloģija, vēsta portāls "Postimees".

Aunam netīk tērēt ilgu laiku maltītēm, tāpēc picu piegāde ir lielā cieņā. Noēd to karstu un vienā momentā. Kārtīgs daudzums pepperoni, cepti pipari un pikantas desiņas - jā, tas der! Arī ķiploki un sīpoli atrod savu vietu uz Auna picas.

Šīs zīmes pārstāvji neatteiksies no picas gandrīz nekad, ja to varēs iegūt ātri. Izmēģini šķiņķi ar sīpoliem vai vistu ar BBQ mērci un Auns izkusīs.

Pica ar biezu un un košļājamu garoziņu iepriecinās ēdienu mīlošo Vērsi. Īpašu prieku sagādās papildus siers un kāda laba, kvalitatīva gaļa uz picas pamatnes. 

Pamēģini krēmīgu Alfredo mērci parastās tomātu mērces vietā. Bet klasiska būs vislielākajā cieņā - siers, siers un vēlreiz siers, jo Vērši mīl pārbaudītas lietas. 

Dvīņi būs laimīgi, ja uz picas būs pa drusciņai no visa Zaļie pipari, olīvas, sīpoli, sēnes - nu, tur var būt viss, kas tev ienāk prātā. Tomēr pica nedrīkst būt grūti sakožama un ilgi kožļājama.  Dvīņiem patīk, ja picām ir mazas un plānas garoziņas. Nekāds pārsteigums, ja šīs zodiaka zīmes pārstāvji izvēlēsies picas, kurās ir sadalītas 2 vai 4 daļās un katra no tām ir ar citu pildījumu. 

Vēzim patīk pieturēties pie tā, kas pazīstams, tāpēc viņi var pasūtīt vienu un to pašu picu atkārtoti. Vēža iecienītākās ir gan baltās, gan portabello sēnes, kā arī baklažāni, spināti un bekons. Mājās cepta pica vairāk apmierinās Vēzi nekā jaunākais pilsētas šefpavāra veikums. 

Tāpat kā plēsējam, arī zodiaka zīmes Lauvas alkst gaļu uz picas: liellopu gaļu, šķiņķa, desu vai pat speķi. Ja uzvedības normas atļautu, tad Lauvas jebkurā vietā ķertu picas šķēli rokā un aizmirstu par labām manierēm.  

Jaunavas, kā veselīgas dzīvesveida piekritējas, pievērš īpašu uzmanību pārtikas sagremojamībai un uzturvērtībai, tāpēc tās var dot priekšroku picai ar sojas sieru, pilngraudu mīklu un dārzeņu virskārtām. Izcilās Jaunavas mēdz būt izvēlīgi ēdāji, tāpēc pirms pasūtīšanas noteikti pajautā, kādu picu viņš vai viņa vēlas. Vēlams, lai pildījums būtu sagriezts mazos gabaliņos. Izvairies no pārāk eksotiskas virskārtas vienlaicīgi, piemēram, artišokiem vai anšoviem - Jaunava var sākt "šķobīt degunu".

Svari bauda līdzsvaru un skaistumu it visā - un tajā skaitā arī picā. Garnējums, kas sagriezts pievilcīgi un vienmērīgi sadalīts pa visu picas mīklu, patiks Svaru mīlestībai pret simetriju. Svariem patīk gardēžu picas, piemēram,ar saulē kaltētiem tomātiem un sparģeļiem. Venēras valdītie Svari var baudīt arī picas, kurās parādās saldās garšu notis, piemēram, ananasus ar šķiņķi vai pepperoni.

Patiesa sicīliešu pica garnējumu slēpj mīklas iekšpusē, un tieši šādas picas ir piemērotas noslēpumainajam Skorpionam. Jebkura veida pildītās picas jeb pārlocītās picas derēs - Skorpions nevēlas, lai citi zinātu, ko viņš īsti ēd. Skorpiona mīļākie pildījumi ir gaļa, ķiploki, sēnes, olīvas un jūras veltes.Ja vēlies no sirds iepriecināt Skorpionu, pasūti viņam astoņkāju picu ar pesto - gardēdis būs sajūsmā. 

Strēlniekiem ir vislielākā apetīte no visām Zodiaka zīmēm un, piemēram, picai garnējumam jābūt jo vairāk, jo labāk. Lielas, bagātīgas šķēles ar kārtīgu daudzuma siera un gaļu iepriecinās Strēlnieku, lai gan - viņu acis var būt lielākas nekā vēderi! Kā jau uguns zīme, Strēlnieki priecāsies, ja neskoposies ar pipariem un kādu čili mērci. Lai Strēlnieks tiešam laimīgs, picai "bonusā" jānāk labai kompānijai, smiekliem un neskādēs arī kāds alus kauss.

Mežāzis, kā jau taupīga Zodiaka zīme, ļoti labprāt bauda ārkārtīgi vienkāršas un ekonomiskas picas, piemēram, tikai ar sieru. Bet, ja nu sakārojas ko vairak, tad priekšroku dos klasikām vērtībām - picai ar desu, melnajām olīvām vai tomātiem. Īpašajiem kārumniekiem varētu patikt arī ar kazas sieru, spinātiem un svaigiem garšaugiem.

Tā kā pica ir ideāls ēdiens, ko baudīt plašākā kompānijā, Ūdensvīri ļoti labprāt to arī izmanto un bauda šo ēdienu ar kolēģiem, studiju biedriem vai kuplāku ģimeni. Ūdensvīriem garšos teju visi garnējumi, svarīgi, lai mīkla nav par biezu, maliņas par cietu, ir pietiekoši daudz mērču un vienmērīgi izvietots garnējums. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvis nebūs apmierināts, ja viens baudīs milzīgu šķiņķa šķēli, kamēr otrs ēdīs pliku mīklu. Visam jābūt godīgi gan mīlestībā, gan picā.

Jā, tas nu ir tiesa - Zivīm patīk jo vairāk, jo labāk. Eksotiskas jūras veltes, piemēram, omārs vai kūpināts lasis un šampanieša glāze! Krabju nūjiņas gan nebūs cieņā, bet kvalitatīvas garneles un anšovi gan būs tieši laikā.  Zivis novērtēs picas baudīšanu kāda jaukā restorāniņā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu