Sacenšoties izjokošanā, vīrs uztetovē uz kājas nīstāko sievas foto

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Facebook/James Mcgraw

Lielbritānijā vīrs un sieva aizgājuši par tālu savā savstarpējā izjokošanas hobijā. Sieva jūtas ļoti pazemota pēc tam, kad viņas vīrs uztetovējis uz savas kājas milzīgu attēlu, kur sieva redzama krācam ar muti vaļā, ziņo portāls "LAD Bible". 

Piecu bērnu tēvs Džeimss bija izplānojis atriebības joku savai sievai Kellijai. Pirms tam Kellija viņam bija sarūpējusi "pārsteigumu" frizētavā, kad viņa pakausis tika pamatīgi "izrotāts". 

Lai tā pamatīgi atriebtos savai sievai par iepriekšējo joku, Džeimss izdomāja kārtīgu Ziemassvētku dāvanu - tetovējumu uz savas kājas ar sievas attēlu, ko viņš pirms pāris gadiem bija uzņēmis kādā kopīgā lidojumā. Tajā viņa sieva Kellija bija redzama krācam ar muti vaļā.

Tetovēšana aizņēmusi astoņas garas, sāpju pilnas stundas un tetovētājs nekautrējās "pievienot sievas krācošajai sejai vēl dažus zodus". 

Foto: Facebook/James Mcgraw

Lai tetovējuma "pirmizrādi" padarītu vēl sensacionālāku, Džeimss tajā dienā, kad tetovējies, zvanījis sievai no salona un teicis, ka aizmirsis savu maku mājās. Viņš jautājis, lai viņa uz tetovēšanas salonu atved 300 britu mārciņas, lai viņš var samaksāt. 

Tiklīdz sieva ieradusies tetovēšanas salonā, viņa bijuši šokā, ka viņas seja tagad atrodas uz vīra kājas. 

Tagad visa ģimene ir kā "uz adatām", jo nevar sagaidīt, kādu atriebības plānu izdomās Kellija. Džeimss pat atzīst, ka ir nedaudz nobijies, jo nezina, cik tālu sieva šoreiz ies. 

Džeimss un Kellija savā starpā izjoko viens otru jau aptuveni 24 gadus. 

"Katru reizi, kad es tagad uz viņu paskatos, man nāk smiekli," stāsta Džeimss. "Šoreiz es esmu pārspējis pats sevi, nedomāju, ka viņai izdosies izdomāt kaut ko labāku."

"Tetovējums ir kā mīļa piemiņa manai sievai - viņa vienmēr to atcerēsies."

Džeimss stāsta, ka Kellija vēljoprojām nespēj noticēt tam.

"Šobrīd es esmu uzvarējis mūsu sacensībās, bet man ir bail par to, ko viņa varētu man sarūpēt nākamreiz."

Īpašo fotogrāfiju Džeimss uzņēmis kādā lidojumā pirms vairākiem gadiem, kad ģimene atgriezusies no atvaļinājuma. Kellija par to jau bija aizmirsusi. 

Ģimenīte ir īpatnēja, jo nu jau bērni pārņēmuši izjokošanu no vecākiem. Tagad visi ģimenes locekļi ik pa laikam viens otru izjoko. Ģimenes draugi pat iesaukuši viņu māju par trako namu. 

Kellija stāsta, ka pēc vairāk kā divām izjokošanu desmitgadēm, viņa bija pieradusi pie sava vīra izgājieniem, bet tagad uzskata, ka Džeimss ir krietni pāršāvis pār strīpu. 

"Mēs esam vienkārši normāla ģimenīte, bet mūsu muļķošanās izgāja nedaudz ārpus rāmjiem," stāsta Kellija. "Mēs ik pa laikam izjokojam viens otru, bet šis jau ir pilnīgi citā līmenī."

"Es biju šokēta. Es nespēju tam noticēt. Man šī bilde ļoti riebās. Es nevaru uz to paskatīties nesmejoties. Tā ir šausmīga, un viņš ir pievienojis papildus zodus!"

Kellija stāsta, ka Džeimsam tagad vajadzētu uzmanīties, jo karma viņam atdarīs. Viņa izdomāšot kaut ko, lai viņam atriebtos, bet tam ir jābūt kaut kam ļoti, ļoti sliktam, lai pārsistu Džeimsu. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu