Pāvela Globas lielais 2020. gada horoskops visām Zodiaka zīmēm (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Nākamās desmitgades pirmā saimniece ir viltīgā, izlēmīgā, taču neprognozējamā Baltā Žurka. Par to, ko visu zvaigznāju pārstāvji var sagaidīt 2020. gadā, vēsta slavenais Krievijas astrologs Pāvels Globa, vēsta portāls "Postimees".

Auns

Nākamajā gadā veiksme piemeklēs tos Auna zīmes pārstāvjus, kuri būs gatavi izvērtēt savu uzvedību, pieņemt drošus lēmumus, atzīt savas kļūdas un cīnīties ar savām nepilnvērtībām. Zem šī zvaigznāja dzimušajiem vajadzētu rīkoties apdomīgi un bez steigas - tam lieti noderēs gada plāna izveidošana. Pats galvenais - vienlaicīgi neuzņemties pārāk daudz darba un netērēt personīgo laiku dažādu sīkumu iztirzāšanai - visam atradīsies savs laiks. Īpašu nozīmi iegūs tuvinieki un draugi - nākamgad vienmēr būs kāds, kas atbalstīs arī tumšākajos mirkļos.

Vērsis

Saimnieciskie Vērši beidzot var atļauties uzelpot - viņu dzīves "melnā strīpa" tuvojas nobeigumam. Nākamajā gadā nekādi satricinājumi nav gaidāmi. Astrologs uzsver, ka šis būs īstais laiks ievilkt gaisa pilnas krūtis un ļauties dzīves straumei. Tas gan nenozīmē, ka ir laiks slīgt bezdarbībā - nākamais gads būs piemērots sava redzesloka paplašināšanai un dvēseliskiem meklējumiem, kā arī jaunu zinību apgūšanai, kas dzīvē pavērs jaunas iespējas. Daļai šīs Zodiaka zīmes pārstāvju gada otrajā pusē gaidāma tikšanās, kas pilnībā mainīs viņu dzīvi.

Dvīņi

Pāvels Globa vēsta, ka Dvīņu zīmē dzimušajiem nākamais gads būs īpaši rosīgs - nāksies daudz un smagi strādāt. Veiksme piemeklēs tos, kas patiesi centīsies mainīt savu dzīvi. Tiesa, nedrīkst aizmirst par savu radošo garu un personīgajām attiecībām - to trūkums var radīt ļoti negatīvas sekas. Astrologa padoms - 2020. gadā neļaut sev pārlieku pārdzīvot - pēc smaga darba ir gaidāmi saldi augļi.

Vēzis

Mēģinājumi un kļūdas - lūk kāds 2020. gads būs Vēža zīmes pārstāvjiem. Zvaigžņu tulks iesaka īpašu uzmanību pievērst savai izglītībai un pašizaugsmei - Baltā Žurka palīdzēs tiem cilvēkiem, kas būs gatavi noticēt paši saviem spēkiem. Šis būs gana steidzīgs un pietiekami smags gads, taču pārdzīvojumi sniegs svaigas emocijas un neaprakstāmu pieredzi. Gaidāmais gads būs īstais, lai priecātos par dzīves sīkumiem - tie kalpos kā biļete uz skaistāku dzīvi.

Lauva

Karaliskajiem Lauvas zīmes pārstāvjiem nākamgad gaidāmi dažādi pārsteigumi - gan labi, gan slikti. Zem šī zvaigznāja dzimušajiem vajadzētu bruņoties ar pacietību un mācīties būt uzmanīgākiem. Šīs uguns stihijas pārstāvju dzīves gaidāmas nopietnas pārmaiņas, taču no tām nav jābaidās. Galvenais - pareizi plānot savu laiku un prioritātes, lai ambīcijas un darba sfēra negatīvi neietekmētu attiecības ar Lauvu mīļajiem.

Jaunava

Pragmatisko Jaunavu dzīvēs 2020. gadā gaidāma ilgi cerētā stabilitāte, turklāt šīs Zodiaka zīmes pārstāvji to būs pilnībā izcīnījuši saviem spēkiem. Globa gan brīdina, ka nedrīkst aizmirst par pašanalīzi, citādi var sanākt veikt pārsteidzīgus un potenciāli kaitīgus lēmumus. Zem šī zvaigznāja dizmušie, kas spēs valdīts savas emocijas un sglabāt iekšēju mieru, nākamajā gadā var rēķināties ar laimi gan darba, gan personīgajās attiecībās.

Svari

Svara zīmē dzimušajiem priekšā ir sarežģīts un notikumiem bagāts gads. Astrologs apgalvo, ka gaidāmas kardinālas pārmaiņas - piemēram, dzīves vietas maiņa. Ļoti daudz ko Svaru dzīvēs ietekmēs viņu mīļotais cilvēks, kura ietekmē šīs Zodiaka zīmes pārstāvji var būt gatavi darīt sev pārsteidzošas un neraksturīgas lietas. No kļūdainu lēmumu pieņemšanas šos cilvēkus pasargās ieklausīšanās savā iekšējā balsī, jo apkārtējo padomi vien raisīs šaubas. Svariem nākamgad ir kārtīgi jāapdomā, cik daudz viņi ir gatavi upurēt.

Skorpions

Pāvels Globa Skorpiona zīmes pārstāvjiem nākamajā gadā paredz patiesi nozīmīgas transformācijas un iesaka paļauties uz likteni. Iespējams, nevienu citu Zodiaka zīmi negaida tik milzīgas pārvērtības - tās gaidāma pilnīgi visās dzīves sfērās. Veiksmes atslēga būs paļāvība uz saviem spēkiem un pašattīstīšanās. Pavasarī vai vasarā iespējams notikums, kas Skorpionu dzīvēs sāks pilnīgi jaunu lappusi.

Strēlnieks

Piedzīvojumu mīlētājiem Strēlniekiem nākamais gads neliks garlaikoties - viņi tieksies pēc visa, kas ir saistīts ar risku un briesmām. Globa gan min, ka Strēlniekiem ir paveicies - Baltā Žurka ir šai uguns zīmei labvēlīga, tādēļ vairums pārsteigumu būs patiesi patīkami, tādēļ ir vērts ļauties neaizmirstamām emocijām. Vienīgais, par ko brīdina astrologs - dzīvi var negatīvi ietekmēt kāds nelaikā pateikts vārds, tādēļ šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem nākamajā gadā vajadzētu mēģināt mazināt savu stūrgalvību. Nākamajā gadā krietni vairāk varēs paveikt ar kompromisa, nevis konflikta palīdzību.

Mežāzis

Mežāžus gaida ļoti piesātināts un neparasts gads - ne visas pārmaiņas gan būs pozitīvas un vieglas. Lai "paliktu virs ūdens" būs nepieciešama izlēmība, iznesība un, iespējams, drosme uzņemties pāris riskus. Gada pirmajā pusē var nākties vairāk upurēt savu brīvo laiku un personīgās vēlmes, kā arī uz laiku atlikt personīgās dzīves izaicinājumus. Ja Mežāži nepazaudēs kontroli pār savu dzīvi, gada otrajā pusē gaidāms jau krietni mierīgāks laiks, kad varēs arī izpildīt kādu sen lolotu sapni.

Ūdensvīrs

Pāvels Globa atklājis, ka nākamais gads būs īpaši labvēlīgs neatkarīgajiem un inovatīvajiem Ūdensvīriem - viņi 2020. gadā var mierīgi atļauties rīkoties, domāt un runāt tā, kā paši vēlas, jo tas neradīs nekādu kaitējumu. Pavisam iespējams, ka skaidras kļūs lietas, kas pašlaik traucē pilnībā atklāt savu potenciālu. Astrologs min, ka tiem, kuriem nepatīk savs darbs, radīsies lieliska iespēja to nomainīt, kā arī vairāk laika veltīt pašiem sev. Galvenais - nepārdzīvot par sīkumiem un nešaustīt sevi par patiesām emocijām.

Zivis

Emocionālās un sapņainās Zivis, pēc Pāvela Globas domām, gaida interesantas un aizraujošas lietas - šiem cilvēkiem jāgatavojas lieliem piedzīvojumiem un pārmaiņām. 2020. gads būs tas, kurā šīs Zodiaka zīmes pārstāvju dzīves beidzot būs tādas, kā viņi to jau sen ir vēlējušies, tačunevajag aizmirst adekvāti izvērtēt savas spējas. Pašpārliecinātība ļaus pašrealizēties gan mīlas jomā, gan radošajā darbībā. Zem šī zvaigznāja dzimušo rokās nākamgad ir piepildīt savus sapņus, tādēļ viņiem ir jāuzmanās, lai viņi neizdara neko tādu, ko pēcāk var nākties smagi nožēlot.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu