"Latvijā nav tādas mīlestības!" Kivičs apraudas kāzu nakts tiešraidē (29)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Piektdien, 3. janvārī, apprecējās pašmāju skandalozie šovbiznesa pārstāvji Andris Kivičs un Liene Skulme. Naktī no piektdienas uz sestdienu, 4. janvāri, jaunlaulātais Kiviču pāris "Facebook" tiešraidē dalījās ar sajūtām par viņu attiecībām un aizvadīto kāzu dienu.

"Es šodien Lienītei teicu: "Zaķīt, ja nu kādiem šajā pasaulē ir jāprecas, tie esam mēs!""

"Mums ir pluss/mīnuss 40 gadu. Davaj, piedzīvojam visu, ko varam piedzīvot! Un tā šodien mēs ņēmām un apprecējāmies. Mēs šodien vienkārši nosvinējām savu mīlestību," Andris Kivičs pastāsta, kā pāris izdomājuši mīt gredzenus. "Mūsdienās neviens ne par ko negrib uzņemties atbildību, neviens negrib uzņemties neko.

Mēs ar Lieni no sākta gala ejam pret straumi un mēs to gribējām izdarīt priekš mums un priekš jums, mūsu mīļie sekotāji. Pateikt jums to, ka pasaulē nav nekā krutāka kā mīlēt otru cilvēku."

"Saprotiet, mēs ar Lieni dzīvē esam redzējuši daudz ko, bet, kad es skūpstos ar Lieni, man ir sajūta, ka es tiešām skūpstos... Kad mēs mīlējamies, man pirmo reizi ir sajūta, ka es mīlējos, kaut arī man jau ir trīs bērni... Tā ir kaut kāda mistika, augstākās ekstāzes pakāpe, es nezinu kā to nosaukt."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Šitās kleitas ir jātur uz augšu.Savādāk viss paliek netīrs???

A post shared by Kivicsskulme (@kivicsskulme) on

Kivičs saviem atbalstītājiem arī ieskicē, kā norisinājusies pārīša kāzu diena. Mūziķis, stāstot par mirkli, kad redzējis Lieni kāzu kleitā ar plīvuru, kļūst emocionāls un apraudas:

"Mēs no rīta ar Lieni pamīlējāmies, iedzērām kafiju mājās, tā un tā. Tad mēs devāmies gatavoties ceremonijai un tad es biju Mārupes dzimtsarakstu nodaļā un gaidīju Lienīti. Es padomāju "Bļāviens! Ko es vēl tur uztraucos? Mēs esam katru dienu kopā!", bet tad, kad Liene nāca ar to balto plīvuru priekšā sejai, džeki, es raudāju! Nav bieži, kad es dzīvē raudu... Es nezinu, kas tas ir, bet tas tiešām ir kaut kas vairāk par parasto dzīvi."

Andra mīļotā sieviete Liene piebalso Andrim, sakot, ka viņa abu īpašajā dienā ir pat vairākas reizes raudājusi.

Liene Kiviča paskaidro, kāpēc nolēmuši uzfilmēt tiešraidi, jo neesot tā, ka viņi svinētu savu kāzu nakti tikai "laivā" ("Facebook" tiešraidē): "Vedēji tikko aizbrauca, mēs vienkārši beidzot palikām divatā un izdomājām dalīties savā laimē ar jums! Mums bija piesātināta kāzu diena ar daudzām fotosesijām."

"Latvijā nav tādas mīlestības! Mēs kopā ceļamies, kopā ēdam, braucam uz koncertiem, skūpstāmies, mīlējamies katru dienu trīs reizes.

Mēs neesam šķīrušies vispār, izņemot tās debilās deviņas dienas, kas nāca par mācību," Kivičs dalās ar savām pārdomām par viņa un Lienes attiecībām.

Skandalozais mūziķis arī novēl saviem atbalstītājiem un sekotājiem atrast savu otru pusīti: "Mīļās meitenes un puiši, nav citas baudas, kā mīlēt citu un būt mīlētam."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Love you more than life, my beloved husband. ❤️ Sorry for the conversation. ?

A post shared by Liene Kiviča ? (@lieneskulme) on

Portāls "Apollo" jau vēstīja, ka piektdien, 3. janvārī, apprecējās pašmāju skandalozie šovbiznesa pārstāvji Andris Kivičs un Liene Skulme. Abi arī nomainījuši savu attiecību statusu sociālajā tīklā "Facebook". Liene pēc kāzām pārgājusi vīra uzvārdā - Kiviča.

Komentāri (29)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu