Ērvinu ģimene izglābusi vairāk nekā 90 000 dzīvnieku. Daudzi ir Austrālijas ugunsgrēku upuri (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/bindisueirwin

Ērvinu ģimene turpina Stīva Ērvina iesākto un glābj briesmās nonākušos savvaļas dzīvniekus. Ērvina meita Bindi kopā ar ģimeni izglābuši un aprūpējuši vairāk nekā 90 000 dzīvnieku. Daudzi no tiem ir Austrālijas ugunsgrēku upuri, ziņo CNN. 

"Austrālijā ir tik daudz postošu ugunsgrēku. Mana sirds lūzt par visiem cilvēkiem un savvaļas dzīvniekiem, kuri ugunsgrēkos ir tik daudz zaudējuši," Bindi rakstījusi pie fotogrāfijas sociālajā tīklā "Instagram". 

21 vienu gadu vecā sieviete apstiprinājusi, ka Ērvinu ģimenei piederošo zoodārzu un zemi ap to, ugunsgrēks neapdraudot. 

Bindi pie bildes minējusi, ka zooloģiskajā dārzā esoša savvaļas dzīvnieku klīnika esot aizņemtāka nekā jebkad agrāk. 

"Mani vecāki Austrālijas zooloģiskā dārza savvaļas slimnīcu veltīja manai skaistajai vecmāmiņai. Mēs turpināsim viņu godināt, būdami savvaļas dzīvnieku aizstāvji un izglābjot pēc iespējas vairāk dzīvību," sacījusi sieviete.

Stīvs Ērvins, kurš pazīstams kā "krokodilu mednieks", mira 2006. gadā, kad viņu nāvējoši sadūra dzeloņraja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blossom the possum was admitted to the #AustraliaZoo Wildlife Hospital after being caught in one of the bushfires burning in other parts of Queensland. We have such an incredible team who work day and night to protect gorgeous animals like Blossom. Devastatingly this beautiful girl didn’t make it even after working so hard to save her life. I want to thank you for your kind words and support. This is the heart-wrenching truth, every day is a battle to stand up and speak for those who cannot speak for themselves. Now more than ever we need to work together to make a difference and protect our Mother Earth. For more on how you can become a Wildlife Warrior visit www.wildlifewarriors.org ???

A post shared by Bindi Irwin (@bindisueirwin) on

Vides un dabas aktīviste "Instagram" dalījusies ar ierakstu, kurā vēstīts, ka oposums Ziediņš, kurš ticis izglābts no postošajiem ugunsgrēkiem un kuru aprūpēja slimnīcā, esot miris.

Ziediņš esot tikai viens no daudzajiem dzīvniekiem, kuri miruši Austrālijas ugunsgrēkos. Gandrīz trešdaļa no Austrālijas Jaundienvidvelsā dzīvojošajām koalām ir gājusi bojā ugunsnelaimē.  

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu