Uģis Joksts pēc tikšanas pie kruķiem nepatīkami pārsteigts par apkārtējo tolerances trūkumu (29)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Paula Čurkste/ LETA

LTV personība Uģis Joksts jau otro mēnesi pārvietojas ar kruķiem, jo viņam lauzts mazais liela kauls. Pēc tikšanas pie kruķiem, viņš ir nepatīkami pārsteigts par attieksmi no apkārtējiem. 

Izdevumam "Privātā Dzīve" Joksts pastāstīja, ka vairākkārt nonācis situācijās, kurās viņam netiek palīdzēts, lai gan palīdzība tobrīd būtu noderējusi. 

"Uz savas ādas esmu arī izbaudījis, cik toleranta ir mūsu sabiedrība. Piemēram, aizbraucu uz benzīntanku, kur man kurjers bija atvedis paku. Pārdevēja man to iedeva, es noliku to uz grīdas un stūmu uz priekšu ar kruķi. Benzīntankā sēdēja čalis, ēda kebabu un ar interesi noraudzījās uz mani. Kad biju aizstūmis paku līdz telpas vidum, pārdevēja iesaucās: "Ārprāts, es nepamanīju, tūlīt palīdzēšu!" Bet čalis turpināja skatīties.

Reiz līdz kasēm stūmu ar kruķi pa veikala grīdu tomātu sulas paku, jo ar kruķiem rokās nevaru nest arī groziņu. Neviens nepiedāvāja palīdzību. Varbūt cilvēki neapzinās, ka var palīdzēt," bilda Joksts.

Joksts vada LTV erudīcijas spēli "V.I.P.", kā arī sporta ziņas. Vecgada vakara raidījumā Joksts īpaši sajūsmināja sabiedrību ar, iespējams, visu laiku īsākajām sporta ziņām

Komentāri (29)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu