Kā Zodiaka pārstāvjus ietekmēs šīs nedēļas Mēness aptumsums?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Naktī no 10. uz 11. janvāri gaidāms pirmais 2020. gada Mēness aptumsums. Lai arī tas būs daļējs, astrologi vēsta, ka tas spēcīgi ietekmēs cilvēku dzīves un dažiem var atstāt visai negatīvas sekas, vēsta portāls "Postimees".

Tiek vēstīts, ka aptumsums iestāsies aptuveni deviņos vai desmitos pēc Latvijas laika. Aptumsuma fināla fāze gaidāma jau pēc pusnakts. Zvaigzņu tulki uzskata, ka šī debesu spīdekļa kustības ietekmēs Zodiaka pārstāvjus veselas divas dienas. Aptumsums gaidāms Vēža zīmē, tādēļ negatīvas pārmaiņas var piemeklēt tieši mājas, sadzīves un ģimenes lietas.

Finanšu sfēra

Aptumsums pirmkārt var skart pendantiskos Jaunavas zīmes pārstāvjus, kuriem sīkumu un pārpratumu dēļ iespējama strauja produktivitātes krišanās. Tā kā zem šī zvaigznāja dzimušie īpaši nemīl reizes, kad nekas nenotiek, kā plānots, šis laiks var izrādīties diezgan izaicinošs.

Negatīvas izmaiņas piemeklēs arī karaliskās Lauvas zīmes pārstāvjus, kuriem šajās dienās ne pārāk labi strādās intuīcija. Astrologi apgalvo, ka piektdien un sestdien labāk nepieņemt svarīgus lēmumus un neveikt lielus pirkumus. Gaidāma arī attiecību krīze - šajā laikā vislabāk neko nesasteigt un paļauties uz tuvinieku ieteikumiem.

Mēness aptumsums Vēža zīmē būs īpaši nepatīkams Mežāžiem un Zivīm - Mežāža zvaigznājā dzimušajiem būs grūti koncentrēties darba pienākumiem, savukārt Zivis jutīs strauju radošu spēju izsīkumu. Ļoti iespējamas finansiālas neveiksmes vai plānu izmaiņas.

Mīlas dzīves sfēra

Neviena Zodiaka pārstāvja dzīve nav tik ļoti atkarīga no attiecībām, kā emocionālajiem un kaislīgajiem Skorpioniem un Vēžiem. Viņiem šajā laikā ir ļoti jācenšas saglabāt miers un mēģināt izbēgt no konfliktiem ar savu ģimeni, radiniekiem un draugiem. Astrologi iesaka šajā laikā mazāk koncentrēties uz savām vēlmēm un vajadzībām, citādāk ir iespējams pazaudēt kādu sev ļoti tuvu cilvēku.

Zināmus traucējumus savstarpējās attiecībās jutīs arī Dvīņu un Strēlnieka zīmes pārstāvji. Viņiem šajās dienās šķitīs, ka visur valda trauksmaina un uzspīlēta atmosfēra. Astrologi brīdina, ka šajā laikā iespējamas negaidītas problēmas ar mazpazīstamiem cilvēkiem, kā arī jāuzmanās no negatīvi noskaņotiem cilvēkiem, kuri ir spējīgi izjaukt sen lolotus plānus.

Garastāvokļa un veselības sfēra

Garastāvokļa svārstības un emocionālas problēmas - lūk ar ko jārēķinās Auniem, Vēršiem, Svariem un Ūdensvīriem. Svaru zīmes pārstāvji šajā laikā jutīsies īpaši viegli ievainojami, tikmēr zem Ūdensvīra zvaigznāja dzimušie izjutīs neizskaidrojamu trauksmi. Šiem cilvēkiem astrologi iesaka koncentrēties uz faktiem, lai emociju uzplūdā nepieļautu liktenīgas kļūdas.

Visu četru Zodiaka zīmju pārstāvjiem šajā laikā būs jācenšas saglabāt iekšējā harmonija un jāignorē nelabvēļu darbības. Nedrīkst aizmirst, ka šīs problēmas ir tikai laicīgas un ātri vien pagaisīs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu