Basketbolista Andra Biedriņa sieva pievērsusies sen lolota sapņa īstenošanai (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Basketbolista Andra Biedriņa sieva, trīs bērnu mamma Madara Biedriņa pievērsusies mācībām un īsteno sen lolotu sapni, ziņo "Privātā Dzīve". 

Madara atklāj, ka pagājušā gada septembrī iestājusies Restorānu servisa skolā. "Šobrīd es mācos par pavāri un īstenoju sen lolotu sapni. Mācības, kas ilgst gadu, man ļoti patīk, turklāt tās ir augstā līmenī," palepojas Biedriņa.

Kā zināms, Madara un Andris ir vecāki trim bērniem Emīlam, Elizabetei un Jasmīnai. Madara neslēpj, ka apvienot bērnu audzināšanu ar mācībām ir grūti. "Mācību gads skolā ir ļoti intensīvs - bez vasaras brīvlaika. Gada laikā brīvas būs tikai divas nedēļas ziemā. Prakse ir trīs nedēļas pa piecām dienām, un tad sanāk būt restorānā no rīta līdz vakaram. Griežu sīpolus," izdevumam pasmejas Madara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madara Biedrina (@biedrinamadara) on

Atgādinām, ka Biedriņu pāris apprecējās 2012. gada vasarā. 

Andra un Madaras attiecības aizsākās jau 2009. gada vasarā. 2010. gada pavasarī abi publiski apstiprināja runas par saderināšanos, bet jau 2011. gada 5. aprīlī, trīs dienas pēc Andra 25. dzimšanas dienas, Madara savam mīļotajam dāvāja dēlu Emīlu.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu