Sieviete ASV divreiz gada laikā laiž pasaulē dvīņus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Floridas štatā ASV noticis kāds patiesi neparasts gadījums - kāda Vestpalmbīčas pilsētas iedzīvotāji divreiz gada laikā ieņēmusi bērnu, turklāt abas reizes tie ir bijuši dvīņi, vēsta portāls "Life".

ASV televīzijas kanāls "WPTV-TV" vēsta, ka Aleksandrijas Volstone 2019. gada martā laidusi pasaulē dvīņu zēnus, kuriem doti vārdi Marks un Malakajs. Tiesa, sieviete vēl nav paspējusi īsti aprast ar saviem mazuļiem, kad atkārtoti palikusi stāvoklī. Tas, ka gaidāmi vēl vieni dvīņi kļuvis skaidrs jau ultrasonogrāfijā. 27. decembrī pasaulē nākuši vēl divi bērni - Keilens un Keilebs.

Aleksandrija medijiem atklājusi, ka nekad nav domājusi, ka varētu dzemdēt divreiz viena gada laikā. Sieviete stāstījusi, ka savulaik divām viņas vecmāmiņām esot bijuši gaidāmi dvīņi, taču abos gadījumos bērni zaudējuši dzīvību dzemdību laikā.

"Šie bērni ir kā debesu sūtīti," minējusi daudzbērnu māmiņa.

Sievietei jau ir trīs gadus veca meita, līdz ar ko Volstones ģimenē nu aug pieci bērni. Pašlaik jaundzimtie vēl atrodas ārstu uzraudzībā, taču tiek prognozēts, ka drīzumā ģimene varēs doties mājās "pilnā sastāvā".

Video: Aleksandrija Volstone stāsta par savu brīnumaino ģimenes pieaugumu

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu