Bertāns atgriežas laukumā un sekmē "Wizards" uzvaru NBA spēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: EPA/Scanpix

Latviešu basketbolists Dāvis Bertāns piektdien guva 14 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē, atgriežoties laukumā pēc deviņu spēļu izlaišanas traumas dēļ, un palīdzēja Vašingtonas "Wizards" komandai izcīnīt uzvaru. Otrs latviešu basketbolists "Wizards" komandā Anžejs Pasečņiks šajā spēlē guva sešus punktus.

"Wizards" savā laukumā ar rezultātu 111:101 (30:21, 26:30, 25:28, 30:22) pārspēja Atlantas "Hawks". 

Bertāns šajā mačā laukumā pavadīja 21 minūti un astoņas sekundes, kuru laikā realizēja divus no četriem divpunktu metieniem, trīs no astoņiem tālmetieniem un vienīgo soda metienu.

Tāpat viņš izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas, veica vienu rezultatīvu piespēli, un divas reizes pārkāpa noteikumus. "Wizards" ar Bertānu laukumā iemeta par 21 punktu vairāk nekā ielaida.

Pasečņiks šajā mačā laukumā pavadīja 20 minūtes un 29 sekundes, kuru laikā realizēja divus no astoņiem divpunktu metieniem un divus no četriem soda metieniem.

Tāpat viņš izcīnīja sešas atlēkušās bumbas, pārtvēra vienu bumbu, un divas reizes pārkāpa noteikumus. "Wizards" ar Pasečņiku laukumā iemeta par astoņiem punktiem vairāk nekā ielaida.

"Wizards" komandā rezultatīvākais ar 29 punktiem bija Džordans Makrejs, kurš arī izcīnīja astoņas bumbas zem groziem un veica sešas rezultatīvas piespēles.

"Hawks" vienībā 19 punktus guva Trejs Jangs.

"Wizards" ar 13 uzvarām 38 spēlēs ieņem 12.vietu Austrumu konferencē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu