Alla Pugačova ar jauku video sveic Raimondu Paulu dzimšanas dienā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/alla_orfey/ LETA

12. janvārī maestro Raimondam Paulam apritēja 84 gadi. Sveikt Paulu svētkos steidza arī Krievijas estrādes dīva Alla Pugačova.

Savā "Instagram" profilā viņa ievietoja jauku video, kurā viņas meitiņa Ļiza dzied Raimonda Paula dziesmu "Миллион Алых Роз", ko izpildījusi arī pati Pugačova. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALLA PUGACHEVA (@alla_orfey) on

"Daudz laimes dzimšanas dienā, Raimond!" pie video rakstīja māksliniece.

Kadrus komentēja arī daudzas citas Krievijas slavenības, paslavējot Pugačovas meitiņu par izpildījumu, kā arī apsveicot latviešu komponistu svētkos. 

Atgādinām, ka par godu Paula dzimšanas dienai Dzintaru koncertzālē 12. janvārī maestro kopā ar dziedātāju Daumantu Kalniņu un Latvijas Radio bigbendu pirmatskaņoja savu jaunāko programmu "Dienvidu akvareļi".

Jaunās programmas centrā ir Paula mūzika, kas tapusi 20.gadsimta sešdesmitajos gados. Tas ir laiks, kad viņa mūziku caurstrāvo komponistam tuvais džezs. Par tituldarbu izvēlēta svīta "Dienvidu akvareļi", kas 1965.gadā tika ieskaņota Paula trio sastāvā, piedaloties saksofonistam Aleksandram Piščikovam.

Programmā iekļautas arī Paula atlasītas mūziklu tēmas un dziesmas ar Alfrēda Krūkļa vārdiem. Visi skaņdarbi šajā programmā ietērpti jaunos aranžējumos.

Foto: Koncertprogrammas albuma “Raimonds Pauls un Daumants Kalniņš. Tikšanās Dailē” atvēršanas svētki

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu