Slavena "jūtūbere" atklāj, ka ziedojusi sava mirušā zīdaiņa orgānus divu bērnu glābšanai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Britanija Borena Līča ar savu jaunāko dēlu slimnīcā.
Britanija Borena Līča ar savu jaunāko dēlu slimnīcā. Foto: Instagram

Slavenās ģimenes lietu "YouTube" zvaigznes Britānijas Borenas Līčas trīs mēnešus vecais dēls tika apglabāts 30. decembrī. Zīdainis iemiga Ziemassvētkos un tā arī nepamodās. Nu sieviete dalās ar savām izjūtām un veidu, kā viņas dēls var turpināt "dzīvot", vēsta portāls "People".

Britānija sociālajā tīklā "Instagram" izteica cieņu savam mirušajam dēliņam dienā, kad viņam vajadzēja palikt četrus mēnešus vecam.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brittani Boren • YOUTUBE MAMA (@brittaniborenleach) on

Otrdien, 14. janvārī, 29 gadus vecā "YouTube" zvaigzne, kuras 3 mēnešus vecais dēls tika apglabāts 30. decembrī, padalījās ar fotoattēlu no savas grūtniecības fotosesijas un veltīja jaukus vārdus mirušajam zēnam.

"Es iepriekš nevēlojos dalīties ar bildēm no savas grūtniecības, jo laikā, kad es tās saņēmu, viņš jau bija nācis pasaulē un nejutās visai labi," viņa sacīja.

"Bet tomēr es esmu priecīga, ka man bija fotosesija ar viņu, jo nemaz nenojautu, ka viņš pavadīs vairāk laika man vēderā nekā ārā no tā," viņa rakstīja. "Un, kamēr viņš bija ārpasaulē, viņš gribēja pēc iespējas vairāk būt kopā ar savu mammu. Tagad es zinu kāpēc."

Pēc tam sērojošā māte pastāstīja, kā mirušā dēliņa orgāni palīdzējuši glābt divu citu bērnu dzīvības.

"Mēs pirms dažām dienām saņēmām zvanu no slimnīcas, ka viņa aknas izglāba vienu gadu veca zēna dzīvību un viņa sirds izglāba septiņus mēnešus veca zēna dzīvību," atklāja "jūtūbere". "Viņam šodien būtu četri mēneši, un katra šūna manī pēc viņa ilgojas."

"Bet man ir miers, zinot, ka viņš bija tas brīnums, par kuru lūdzās citas ģimenes, un mēs gribētu kādu dienu satikt šos dārgos zēnus," viņa piebilda.

"Trīs īsos mēnešos viņš ir mainījis vairāk dzīves nekā vairums gara mūža laikā, un, neskatoties uz sāpēm, es esmu lepna, ka viņš izvēlējās mani par savu māti."

Dēla bēru dienā sieviete "Instagram" dalījās emocionālā ierakstā, kā arī sava dēliņa zārka fotoattēlā.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brittani Boren • YOUTUBE MAMA (@brittaniborenleach) on

"Mēs šodien atdevām zemes klēpim savu mīļo zēnu, lai viņš atpūstos, un daļa no manis devās viņam līdzi," rakstīja Britānija. "Ceremonijas laikā Kārters pienāca un satvēra manu roku. Tad Kūpers uzlika roku uz mūsējām un pēc tam Sidnija. Es esmu tik lepna par viņiem."

"Mēs vienmēr jutīsimies tā, ka mums pietrūkst kāda ģimenes locekļa," viņa sacīja. "Un līdz tam, kad mēs nonāksim debesīs, es zinu, ka tikmēr viņš smaida, smejas un spēlējas pie Jēzus kājām."

"Es tikai vēlētos, lai viņš būtu šeit," turpināja sieviete.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brittani Boren • YOUTUBE MAMA (@brittaniborenleach) on

Ģimene pieņēma lēmumu ziedot zēna orgānus, un slimnīca, kurā viņš tika ārstēts, trīs dienas pēc viņa nāves rīkoja goda ceremoniju zīdainim.

"YouTube" zvaigzne ir ļoti atklāti pastāstījusi, cik grūti viņai ir bijis tikt galā ar zēna pēkšņo nāvi.

"Tas viss ir par daudz. Viss. Es zinu, ka Dievam ir šāds plāns, bet es šobrīd patiešām uz viņu dusmojos," viņa rakstīja kādā "Instagram" ierakstā. "Tas ir par daudz. Man ir nepieciešamas visas Jūsu lūgšanas, lai tiktu tam pāri."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Our sweet Crew went to be with Jesus today. I rode on the bed with him to the O.R, with Jeff walking beside me as the surgical team pushed us through the halls. People lined the halls to pay their respects to our little hero and then we said the hardest goodbye of our lives. I’m not very good with words right now, because my heart hurts and I’m angry. Crew’s Story has reached masses, and it selfishly hurts me that it has. I’m thankful for all the love and support that we have been shown, but please keep in mind that we can see your comments, questions and conversations with one another. Put yourself in our shoes(which is impossible to do) and ask yourself If you’d want to read what you’re about to write or say. Right now Crew is dancing and playing in Heaven with Jeff’s brother, great grandparents, a little brother I never met, and some very special little boys. And one day we hope we to meet the 3 or 4 little lives that he has saved. But right now there’s a big hole in my heart and my arms feel empty. Please continue to pray for our strength in coming hours, days, weeks and years. This picture was sent to us, and to whomever drew it, thank you. ?

A post shared by Brittani Boren • YOUTUBE MAMA (@brittaniborenleach) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu